Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
neked honnan van ennyi meghívód?Drigo írta:El is ment!
Használ egészséggel!
El is ment!
Szívesen küldök Neked csak egy mail cím kell.Los Banditos írta:Lenne egy nagyon nagy kérésem![]()
Van itt olyan akinek van IWIW meghívója és küldene is?Nagyon megköszönném![]()
Nem, nem fizettem érte, Strong Dc++ -ról szedtemS T U P I D S H A R K írta:És legalább fizettél érte?
Sztem a True Crime:Streets of LA cím+ a képen a verdák nem a Keresztapára utalnak.sub_bass írta:Őszinte legyek??? Ráb...tál, mert a letöltőhely korrupt file-t küldött nekedEz szívás, milyen játék amúgy? Godfather???
meg is köszönöm:PRajmó írta:VASA-6RUF-D99Z-DD9L-7RLDKluivertinho írta:Valaki pls adjon egy cd keyt a World Cup 2006-hoz!! Nagyon fontos!! Megköszönném!
TDAJ-DEC4-U38H-SU3N-MRLD
D8YG-LWC8-5SRG-A5SF-MRLD
RLZZ-GL84-CSFD-2CSV-HRLD
![]()
VASA-6RUF-D99Z-DD9L-7RLDKluivertinho írta:Valaki pls adjon egy cd keyt a World Cup 2006-hoz!! Nagyon fontos!! Megköszönném!
Rapidshare-nél fájlonként várni kell 1 órát...Silvanus írta:Köszi, de van egy kis gondom. Az elsőt még le tudtam tölteni, de a másodikat már nem, miért?!... Sajna én ehhez nem igen értek...![]()
Nem számol már vissza a másodiknál, mint az elsőnél, mit kellene tennem...?Nem történik semmi. Csak állandóan oda jutok, hogy töltsek fel valamit...
Nemtom mi lehet a baj, most próbáltam meg letölteni és minden jó volt..Silvanus írta:Köszi, de van egy kis gondom. Az elsőt még le tudtam tölteni, de a másodikat már nem, miért?!... Sajna én ehhez nem igen értek...![]()
Nem számol már vissza a másodiknál, mint az elsőnél, mit kellene tennem...?Nem történik semmi. Csak állandóan oda jutok, hogy töltsek fel valamit...