Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hagyjad, mi még sosem vertük meg őket, ők veretik meg magukat, mint ahogy letripláztattak minket, stb...visca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...
Esetleg a negyediktőlSinya22 írta:Szerintem nyerjük meg a bajnokságot,aztán egy már tét nélküli meccsen verjük meg őket otthon is elütve őket a 2. helytől.
előbbi.MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy a 36. fordulóban fogadjuk a fehéreket, melyik lenne a nagyobb?
Ha már bajnokként kezdenénk a meccset, és sorfalat kellene állniuk Ronaldoéknak, vagy pedig az ha pont az ellenük lejátszott meccsel lennénk bajnokok, és az orruk előtt ünnepelnénk a bajnoki címet?
A 2-6-nál egy BL győztes, szuper Barca vert meg egy hullagyenge Realt, az azért nem számít, a mostani 0-3-nál meg az eddigi leggyengébb Barca vert meg egy amúgy nagyszerű Realt, az meg azért nem számít te butavisca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...
Jó, mondjuk a BL címvédés, meg a 4 év alatt 3 BL azért komoly siker, ezt kár magyarázni. Hogy közben a bajnokságban többnyire eltángáltuk őket, néha meg is lettek alázva, annak persze minimum árnyalnia kéne ezt a képet, de a közvélemény nagyobb része csak a BL-t követi, ezért sokan tényleg elhiszik, hogy Real micsoda korszakos csapat, vagy hogy CR van olyan jó, vagy még jobb, mint Messi. Ezért én nagyon remélem, hogy ebben a szezonban a BL-ben is föléjük tudunk kerekedni.visca el barca írta:ezek soha nem ismerik el ha jobbak vagyunk.... még a 6-2-t is kimagyarázták... mindent... most is tök véletlenül, mákkal kaptak ki egy hullagyenge barcelonától, holott, legalább nekik kellett volna 5 góllal nyerni. igaz h 3 helyzetük volt az egész meccsen, de szétfociztak minket... nyertek zsinórban 2 bl-t, most 50 évig megint ebből fognak élni...

Igen, de messze volt Leotól és ahogy Írod kívülről "fogta". Amennyiben kivált Kova Rakétára, úgy egy előrepasszal Leo lett volna ugyan abban a pozícióban. Persze lehet nem ugyan ez a befejezés. Mind1, ez így volt jó és Robi tényleg sebészi pontossággal tette át Lallernak. Ez nem az eső ilyen passza az idényben.csababarca írta:
Messin már rajta volt Marcelona, mondjuk kívülről fogta ami szintén hiba, de volt embere Leonak.
Casemiro sem tudom hol kolbászolt elől.![]()
de jó hogy így történt, és hogy Robi átlőtte lézerpontosan a labdát oda, nem volt egy egyszerű passza azt odatenni egyből.

Most megnéztem megint,és látszik,hogy amikor Rakitic megkapja a labdát Kovacic gondolkozik,hogy mit csináljon,és kb 1 mp-ig foglalkozik vele,aztán visszavált Leora. Ez volt inkább a kulcsmomentum.Valamilyen szinten megértem,mert Messi tök üresen ment volna a kontrával. Így Varane szaladt be Rakitic-re,de akkor már borult az egész,mert Suarez teljesen egyedül maradhatott a bal oldalon. A tavaszi Roberto szóló után nem is értem hogy csinálhattuk ezt meg ismét,de az egész 2. félidő nagyon fura volt hazai oldalról.haze71 írta:Az első góllal kapcsolatban mindenki Kovacic hibájáról beszél. Szerintem viszont az volt a kulcsmomentum, hogy Modric nem futott vissza Rakitic-csel. Hálistennek... Szerintetek?
Tényleg hatalmas nagy higgadtságra, és intelligenciára utal az, hogy onnan nem rálőtte vagy hátra gurította, hanem oldalra, nagyon szépen kicentizve.recrea írta:Azt a passzt nagyon kevés játékos esze adja ki, ebben biztos vagyok, az Robi gólja volt.
Kovának meg ki kellett volna váltania Rakiticre, ez számomra egyértelmű.