A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Szerintem ez 2 dolog miatt van:Nero. írta:Tavaly nagyon motivált voltam ilyenkor, hogy verjük meg a Madridot, most valahogy már annyira nem köt le ez az egész. Nem tudom miért van ez, ugyanúgy szeretem a Barcát és mindig is szeretni fogom de idén nincs meg bennem a tűz.
Nem fogom látni a meccset, és nem is zavar.
Azért az kemeny hogy ossz-viszz 2 tamadoval utazunk, lehet ez is az egyik oka...
Öregszel, nincs mese!!!Nero. írta:...
Mondjuk most sok variációja nem lesz, Semedo, Denis és Vidal lehetnek a cserék, akik talán tudnak valamit lendületet hozni, ha arra van szükség.MQuCsabi írta:Eddig nem az volt, hogy tök jól nyúl bele Ernesto a meccsekbe?
Nyilván nem az én kérésemre, de hamar teljesült a kívánságom a fordított cikkel kapcsolatban.Alcantara írta:Szerintem is nagyon ott van ez a cikk. Szívesen olvasnék több ilyet is. Esetleg fordított szereposztással.palesz77 írta:Jópofa lett a Madridomos interjú.

Gomes szinte az összes clásicón játszott valamilyen formában, azért írtam őt. Ettől függetlenül szeretni nem szeretem, és nem is gondolom, hogy szerepet kellene kapnia egy ekkora meccsen.barca0417 írta:ezerszer inkább cserélném be Vidalt jobb oldali középpályásnak, mint Gomest bárhova is.
semmi. rakitic vagy paula helyére bejön vidal meg iniestát lecsréli DS-re. kb ennyi az össze lehetőség amit megcsinálhat.Yokozuna írta:de mi lesz, ha Madrid vezetés után esetleg fordítani kell?

Szerintem Denis Suárez fixen be fog állni, mellette talán Gomes, a harmadik ember meg a Sergi Roberto/Semedo/Paulinho trióból lesz valaki attól függően, hogy ki kezd.markionni írta: Ki maradt akit be lehet dobni cserekent?
Ki maradt akit be lehet dobni cserekent?soadroli írta:Turan, Deulofeu, Alcácer, Umtiti, Rafinha és Dembélé nincs a keretben.

Nem írtad,hogy 5 %,de csak a negatív dolgokat emelted ki,amik jogosak is,de úgy helyes,ha a szuperkupa mellé odatesszük ezt az őszt is,aztán úgy már abszolút nem rossz a helyzet. Na de mindegy,nem vitázni akarok én se,remélem nyerünkmess2009 írta:
miért? hát a pesszimizmus az alkati kérdés de azért nem ördögtől való..! azért azt tisztázzuk: én nem írtam olyasmit, hogy az esélyünk öt százalék sőt ! fogadó irodákra hivatkoztam ott pedig az esélyek jól láthatóak. az pedig hogy csak a szépre emlékezzünk?! hát azt talán úgy hívják, hogy önámítás.
egy dologban biztos lehetsz: boldogan ide írom majd ha győztünk hogy én maha milyen pesszimista voltam!
miért? hát a pesszimizmus az alkati kérdés de azért nem ördögtől való..! azért azt tisztázzuk: én nem írtam olyasmit, hogy az esélyünk öt százalék sőt ! fogadó irodákra hivatkoztam ott pedig az esélyek jól láthatóak. az pedig hogy csak a szépre emlékezzünk?! hát azt talán úgy hívják, hogy önámítás.Sinya22 írta:Egyébként miért vagy ennyire pesszimista?Mármint félre ne érts,nem beléd kötni akarok,csak tényleg annyira az jön át a hozzászólásaidból,hogy gyakorlatilag 5% esélyünk van nyerni,pedig ennél jóval több . Kicsit olyan,mintha az a 2 szuperkupa meccs(amiből azért nagy következtetéseket nem biztos hogy le kell vonni) múlthéten lett volna,akkor volt hasonló hangulat a fórumonmess2009 írta:várni a mecset és a csodát.
Szerintem is nagyon ott van ez a cikk. Szívesen olvasnék több ilyet is. Esetleg fordított szereposztással.palesz77 írta:Jópofa lett a Madridomos interjú.
Tényleg jobb a keretük,de nekünk meg eddig a csapatunk jobb az meg sokkal fontosabb.Cestus írta:A Real kerete valamivel jobb, otthon játszanak és sokkal jobban kell nekik az eredmény, ezek a tények mellettük szólnak. Viszont a két csapat közti kis különbség hatása az eredményekre szerintem elhanyagolható ahhoz a véletlenszerűséghez képest, ami a fociban jelen van (egy-egy kapu előtt megpattanó labda, Piqué/Ramos a saját kapujába talál véletlenül, a bíró benéz valamit). Mellettünk szól, hogy nem kell nekünk a győzelem, higgadtan kontrollálhatjuk a meccset. Valverdének pedig oda kell tennie magát, hiszen Barca-edzőként eddig nagyon rossz a mérlege a Real ellen, miközben más csapatok ellen veretlen. Ha nem tud legalább egy ikszet produkálni, rásütik, hogy csak kiscsapatok ellen tud villogni és a Real ellen elfogy a tudomány (még egy iksz esetén is kapna ilyen kritikákat). Így ha nem is kell nekünk annyira az eredmény, Valverde elképzelhető, hogy bizonyítani akar majd.