Veidt_madridista írta:rikko írta:
Csak azt nem tudom még, hogy mi a jó Istent fog csinálni, ha mi nyerjük a bajnokságot és ott leszünk a BL-ben is végig ? Akkor majd azt fogja tolni, hogy Messi nem érdemli meg, mert nem volt sok jó meccse....
Ezt egyedül ti toljátok, pontosan ezt.

Nem unalmas még? Én nem kedvelem CR-t, de nektek (néhány főnek) teljesen mindegy, hogy mit csinál, egyből támadjátok és gyűlölködtök, ráadásul 80%-ban feltételezések és képzelgések alapján. Pont ugyanazt csináljátok, mint akiket kiröhögtök, ha CR-t istenítik Messi ellenében. Ez az Aranylabda-téma már az égszakadásig ismételt közhelyek (5 jó meccs, stb.) már szerintem az NSO fórumán is unalmasak.
Már magában az nevetséges, hogy előhozod mit csinál....
Igen ez egy jó kérdés ... mit csinál ? Elmondom, semmit. Minden figura rá van kijátszva kb és így van 4 kemény bajnoki gólja. BL-ben ok, ott jól termelt. De tegnap is elaléltok, hogy CR megnyerte... ha a statot nézzük akkor igen, de azért a statnál bőven tágasabb a foci világa....
BL címek ide-oda, ha nincs Ramos 90.perces fejese, akkor CR nem verhette volna a mellét és aranylaszti sem lett volna tuti. EB-n 1 jó meccse volt az is mi ellenünk... Döntőben nem is játszott,de ő volt a hero mert hajtotta a csapattársait....
Hagyjuk, mint írtam, nem lehet elvenni tőle, hogy az egyik legjobb, de ezt a túlajnározást már nagyon erőltetettnek vélem.