Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek, örülök hogy nem csak én látom így. Azért az remélem egy elég jó jel, hogy a legutolsó meccsén ott játszott már a baloson.visca el barca írta:sztem is visszatérünk a 4-3-3-ra, remélhetőleg a celta ellen már kezdő lesz. azt meg főleg remélem h baloldalon lesz és nem a jobboson messi hátán
Értem, és spec biztos vagyok az utóbbiban.Initom írta:recrea írta:És mit áldozunk fel/be Dembele jó játékával?
Alapvetően én erre a masszív és stabil védekezésre/játékra gondoltam.
Dembelé csapatba rakásával Paulinho vagy Rakitic kikerül, ami kicsit destabilizálhatja véleményem szerint a középpályát. Természetesen rengeteg előnye is lehet annak ha Ő kerül a kezdőcsapatba, csak én személy szerint picit sajnálnám ezt a jelenleg működő rendszert beáldozni.
Persze simám elképzelhető, hogy ez csak az én agyszüleményem és még ennél is jobb lesz a csapat...
recrea írta:És mit áldozunk fel/be Dembele jó játékával?
a működő rendszerben csomószor játszottunk 4-3-3at szóval semmit nem kell feláldozni. csak az utolsó 3-4 meccsen játszottunk masszívan 4-4-2-tInitom írta:Egyébként szerintetek megéri ezt a működő rendszert "feláldozni" ? Basszus veretlenek vagyunk teljesen működik a taktika. Ha visszatér Dembele akkor, csak én érzem úgy, hogy picit kockáztatunk a váltással?
Az is lehet egyébként, hogy ebben a 4-4-2 ben is elfér, csak védekezésben nem tudom hogy mire képes.
2 embernek van vele folyamatosan baja, és azért mert nem Mbappe van a hátára írva. Nero totál ki van akadva hogy kifizettunk 140 millát egy másfél szezonos gyerekre, és mindeközben idiótának tartja a vezetőséget hogy nem fizettek ki 180at egy félszezonos gyerekre, és adtak neki Lajos kaliberű fizut.visca el barca írta:Te figyelj. amióta itt van ez a szerencsétlen gyerek még egy meccset nem játszott de Te folyamatosan fikázod. mit ártott neked? amúgy meg tök egyértelmű, hogy valverde 4-3-3at akar játszatnii, csak rájött hogy előre egy ember hiányzik, mert se pákó, de dölöfiú, se vidal nem alkalmas kezdőnek, ezért tért át kényszerből a 4-4-2-re.Nero. írta:Ebben a fegyelmezett, erősen védekezős, labdatartó, labdaszerző felállásában nem nagyon látom a helyét a kezdőben. Ahogy már a másik topicban is írtam, nagyon remélem hogy csak az ára meg a hype miatt nem fogjuk megbontani azt ami működik.
Te figyelj. amióta itt van ez a szerencsétlen gyerek még egy meccset nem játszott de Te folyamatosan fikázod. mit ártott neked? amúgy meg tök egyértelmű, hogy valverde 4-3-3at akar játszatnii, csak rájött hogy előre egy ember hiányzik, mert se pákó, de dölöfiú, se vidal nem alkalmas kezdőnek, ezért tért át kényszerből a 4-4-2-re.Nero. írta:Ebben a fegyelmezett, erősen védekezős, labdatartó, labdaszerző felállásában nem nagyon látom a helyét a kezdőben. Ahogy már a másik topicban is írtam, nagyon remélem hogy csak az ára meg a hype miatt nem fogjuk megbontani azt ami működik.
EV racionális edzőnek tűnik, biztos, hogy fog neki bizalmat szavazni, de nem fogja megbontani a rendszert.Nero. írta:Ebben a fegyelmezett, erősen védekezős, labdatartó, labdaszerző felállásában nem nagyon látom a helyét a kezdőben. Ahogy már a másik topicban is írtam, nagyon remélem hogy csak az ára meg a hype miatt nem fogjuk megbontani azt ami működik.
Meglepődnék, h nullkilométeresen Valverde bedobná, eg világon semmi értelme nincs sztem.S.Agüero írta:Nincs bent a keretben, de szerintem a Clásicón ott lesz a padon, és kap majd 20 percet a végén, ha esetleg hátrányban leszünk addigra.
azért mégiscsak bejött nekik. átigazolási szezonon kívül teljesen megbízható mindkét lap-Petr írta:En nem ezt irtam.
Csupan nem ertettem, hogy miert kell elovenni a "voltmar" valaszt utalva 2 pletykalapra ugy, hogy 1 honappal ezelott csak durvan tippelni lehetett.
Azt is megírta hogy, Neymar eligazol...Petr írta:A mundo meg a sport azt is megírta, hogy Coutinho órák múlva, holnap, holnapután és azután átigazolvisca el barca írta:a sport meg a mundo kb egy hónapja megírta, hogy decemberben semmit nem fog játszani.
A mundo meg a sport azt is megírta, hogy Coutinho órák múlva, holnap, holnapután és azután átigazolvisca el barca írta:a sport meg a mundo kb egy hónapja megírta, hogy decemberben semmit nem fog játszani
a sport meg a mundo kb egy hónapja megírta, hogy decemberben semmit nem fog játszanipalesz77 írta:Dembélé is set to return till 4th January. Valverde does not want to risk a relapse, and for that reason, OD is unlikely to play in the Clasico. He will instead focus on being 100% for CDR match against Celta. Valverde plans to treat Dembélé like a 'new signing'. [Fernando Polo]
Ez a legfrissebb amit tudok róla, Polo nem szokott légből kapott dolgokat írni, úgyhogy lehet valami alapja.