Ezayex írta:Kint voltam a hétvégi Celta elleni bajnokin, nem messze ültem a páholytól ahol Bartoék ülni szoktak. A meccs előtt másfél órával kiült Dembélé az apukájával (legalábbis szerintem az apja volt). Onnan vettem észre, hogy hirtelen rengeteg kamerás megjelent és
belógattak elé egy mikrofont is. Odamentem és a páholy szélén már a biztonsági őr mutogatott, hogy húzodjak hátrébb. Kicsivel később amikor a kamerások ott hagyták, kijött a páholy szélére 3 kisgyerekhez egy közös fotóra. Gyorsan oda szaladtam én is, és velem is csinált egy közös fotót. Életem második meccse amire kijutottam (az első a hétközi kupa meccs volt) így rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy pont benne voltam abban a 4 emberben akivel fotót készített. Hihetetlen közvetlen volt és rendkívül barátságos, mindenféle sztárallűr nélkül.
Mázlista, gratulálok
Bemutatkozásán is az jött le, hogy közvetlen, szerény, jófej gyerek, nagyon remélem hogy ilyen is marad, és akkor rengeteget adhat a klubnak.
https://www.facebook.com/xeus4/videos/803518466495370/" target="_blank
Egy kis összeállítás, nagyon várom már hogy újból pályára léphessen.
Tény, hogy egy személyben nem várható hogy ő lesz a megváltó, de szerintem már az első szezonban nagyon hasznos lesz, pláne támadásban nagyon kell most egy +1 ember, aki képes a kreatív megoldásokra, és gyors, ezért a kontralehetőség is benne van(mint Neymarba)
Ha már 2-3 védőt leköt, már azzal nyerünk, mert Lajoséknak több szabad terület jut, és kevesebb védő a nyakukba.
Bízom benne, hogy Valverdéék már kimatekozták hogy hol lesz a legjobb helye, és akkor mehet a játék.