Nyilván a PSG-nek szurkolok, ez nem is lehet kérdés, realnak nincs olyan szituáció, amikor drukkolni tudnék.
max ha a jelenlegi kormányunkkal játszanának egy meccset, aminek a tétje hogy elhúznak jó messzire innen az ország tönkretevői, na akkor igen.
Amit veb írt, az se rossz opció, még röhögnék is rajta. szerintem simán benne van valami hentes munka majd a párharc során, mindkét csapatban van bőven iq negatív emberke, akik bármin el tudnak borulni.
Stalkyard írta:Én mondjuk azért, mert egy ország költségvetését használják fel arra, hogy megvegyék egy másik topcsapat sztárját.
de erről ki tehet? van valami FFP amit itt bőszen szoktak hangoztatni egyesek, ha éppen 30 millióért akarunk igazolni, hogy jaj nem lehet mert FFP. Röhej.
Nem a psg tehet róla hogy engedi ezeket az uefa, meg a társszervezetei. kihasználják a helyzetet, és ennyi a sztori.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."