El is dőlt, ki a jobb edző.recrea írta:Egy vak...LE 4-0-ra nyert itt először.

Ja, ténylegMessias2 írta:LE itt kikapott először.recrea írta:Egy vak...LE 4-0-ra nyert itt először.![]()
De értem az iróniát.
LE itt kikapott először.recrea írta:Egy vak...LE 4-0-ra nyert itt először.
Egy edző mégis csak egy egész csapatot képvisel, és tiszteletet érdemel, főleg ha még rá is szolgál.MQuCsabi írta:Egy Paulázás mitől jobb, vagy, hogy Lajosozunk?
Miért kellene igazolni bármit is, ha vezetjük a bajnokságot. Azért egy komoly játékos 80-100 millió manapság. Jelenleg a Citynek és a PSG nek van jobb csapata.rikko írta:Mondjuk pont nem Ernesto hibája, hogy ilyen a keret és az üdvöske 2 lépés után fél évre elment pihizni. Szerintem alapokban fog megváltozni a játékunk, ha Dembele visszatér. Télen, de legkésőbb nyáron kell Coutinho, egy védő. Verma nagyon jól tolja, sallangmentesen. Reméljük kibírja már.Andris írta:Nevetségesen sz.r ez a csapat, és ez bizony az edző sara. Nem hiszem hogy túléli az év végét nálunk, akkor sem, ha bajnokok leszünk véletlen.
Deu , Denis, Arda, Rafi elmehet, Gomes jó lesz ide majd.
Mondjuk pont nem Ernesto hibája, hogy ilyen a keret és az üdvöske 2 lépés után fél évre elment pihizni. Szerintem alapokban fog megváltozni a játékunk, ha Dembele visszatér. Télen, de legkésőbb nyáron kell Coutinho, egy védő. Verma nagyon jól tolja, sallangmentesen. Reméljük kibírja már.Andris írta:Nevetségesen sz.r ez a csapat, és ez bizony az edző sara. Nem hiszem hogy túléli az év végét nálunk, akkor sem, ha bajnokok leszünk véletlen.
Az a baj, hogy ebből ennyit lehet kihozni, és ezt maximálisan ki is hozta. Tavaly már csak az nem lőtt 2+ gólt nekünk, aki nem akart.Andris írta:Nevetségesen sz.r ez a csapat, és ez bizony az edző sara. Nem hiszem hogy túléli az év végét nálunk, akkor sem, ha bajnokok leszünk véletlen.
Mókásnak tartanám, ha egy bajnoki cím után küldenék el...Andris írta:Nevetségesen sz.r ez a csapat, és ez bizony az edző sara. Nem hiszem hogy túléli az év végét nálunk, akkor sem, ha bajnokok leszünk véletlen.
Ez eddig is így volt, szerencsére nem rögtön került be a kezdőbe, meg is lepődtünk hogy nem lett rögtön kezdő, de jót is tesz ha meg kell küzdenie a csapatba kerülésért.Yokozuna írta:Azokból kell csapatot csinálni, akik vannak. Valverde ezt megteszi. Alba is jobban érzi magát Neymar nélkül, és úgy látom a csapat is. Nem értem, a semmit nem bizonyító Dembelét miért emlegetik ilyen sokan megváltóként. Jöjjön vissza szép csendben, és küzdjön meg a helyéért, ahogy Deulofeu, Denis és a többiek teszik.
Nem elégedettek, hanem realisták. Azért mert láttuk mi volt LE utolsó évében, hogy hiába a kreatívitás elöl, ha a hátsó alakzatok 0-ák + elment Ney és ezzel teljesen Messi függő lett az eddig jól működő támadószekció. Ehhez még Tegyük hozzá, hogy a helyére szánt Dembélé meg lesérült a 3. meccsén fél szezonra. Nincs sok választani valója EV-nek, mert Deuval, Denissel, nem lehet ezt játszatni. Fogta és visszatért az "alapokhoz", csak mivel nincsen Xavi, meg Ini sem a régi már, nem látványos a játékunk, mivel Paula, Rakéta nem erre voltak kitalálva. Nekik ez nehezeben megy, mert a gondolkodási sebességük lassúbb. De nézzük meg Busit, másodviráegzását éli, mert ő meg erre lett nevelve. Ki kell bekkelni ezt az időt és ezt ennél jobban nem lehet, mint ahogyan EV csinálja.mess2009 írta:szerintem az itt a baj, hogy tisztázatlanok a fogalmak. én nem azért hiányolom a szép játékot, mert egy öző,b...lennék, hanem mert az igazi -szép foci az eredményes is. az én aggodalmam ott van, hogy ez amit mi előadunk eredményes egy bizonyos közegben egy bizonyos szintig! a nagy elégedettek (elnézést most nem sorolok..) fél oldalakon bizonygatják!? a csapat és a játékosok hibáit, de amúgy elégedettek![]()
nem véletlenül írom: aggodalom. miért? mert valóban eddig szinte minden összejött annak ellenére amit én és néhányan (sajna egyre többen már a TV-s "szakértők"is ezt fújják...ami mellesleg engem ku---ra bosszant!) úgy látunk, hogy eggyel magasabb szinten kevés lesz. kevés lesz, ha így játszunk! én azonban abban reménykedem, hogy ahogy nő a tét úgy lesz képes a Barca is emelni a tétet, a színvonalat, az eredményességet és az szép játék lesz!
még csak annyit: nyerhettünk volna tegnap? persze. de ki is kaphattunk volna - a döntetlen a 90.perc körül igenis ezt mondja -miközben lehet így is úgy is "látni" ilyen a foci és az ő drukkere.
Ha nem triplázunk az első évben, akkor LE>EV.Én jelenleg szigorúan a múlt szezon tavaszához hasonlítanám először a csapatot, mert azt a csapatot vette át Valverde, és ahhoz viszonyítva hatalmas fejlődés ez, hogy nem vernek szét minden második meccsen minket.