palesz77 írta:visca el barca írta:simán. meg lett mondva h nulla védelmünk. elég csak a kapott gólok számát megnézni.
Nem akarok nagyon beleszólni, de eddig nem te is azt mondtad, hogy a védelmünk közel sem olyan jó, mint ahogy a statok mutatják?
jah, én is így emlékszem, ezért se értem a belém állását.
Palesz,
masszívak vagyunk, okés, de le is írtad nézhetetlenek a meccseink nagyrészt.
én mint szurkoló nem erre vágyom, hanem arra hogy 90 percet szórakozzak. és idén nem volt olyan meccs amin szórakozni tudtam volna. pont a múltheti celta elleni lehetett volna ilyen, ha nem vagyunk a kapu előtt lúzerek.
plusz nálam óriási hiba, hogy a szubjektív véleményem szerinti világ legjobbja itt van nálunk és nincsenek kihasználva a képességei. szó szerint teng-leng a pályán. miért?
Mert ad1: nincs előtt olyan támadósor, akik az általa kreált százas ziccereket berúgnák.
ad2: nincs mögötte olyan kp, akik képesek őt helyzetbe hozni, illetve levenni a terhet a hátáról, hogy előrébb játszhasson és arra koncentrálhatna,ami a dolga lenne.
Bármelyik teljesülne, már előrébb tartanánk játékban. Nekem ez nagyon szúrja a szemem, nézd meg a realt (igen, veb dicshimnusz kezdődik a realról, fordulj el) ott rájöttek, hogy mi Ronaldo erőssége, és mire lehet használni. Felépítettek mögé egy brutálisan masszív, de egyben kreatív kpt, és semmi dolga a portugálnak, csak hogy várja a jobbnál jobb labdákat.
Nem azt mondom hogy toljuk fel Messit, mert felesleges, nem adna neki senki labdát, mert nem képes rá senki a csapatból, de akkor miért nem orvosoltuk ezt a problémát?
Már tavaly is látszott, hogy Neymar az, aki képes védelmeket megbontani, és MEssit is kiszolgálni, erre nem léptünk.
Hiba, és emiatt nincs játékunk.
De ott a másik része, hogy akkor ha a kp-t nem tudjuk ilyen szintre eljuttatni, akkor meg a támadósorban csináljunk valamit, mert vicc amit művelnek elől. Dembele segíthet, de Suáreznél jönnek elő a nevetségesnél nevetségesebb indokok, hogy jaj most balszélsőt játszik (nem, sose játszott azt), vagy hogy sérült...persze.
Én ebben látom a csapat rosszabb játékát, hogy a legjobbunkkal nem tudunk mit kezdeni, mert ha kp-ra rakod elől vagyunk gyengék, ha előre rakod, akkor helyzetek nem lesznek, mert nem jut el odáig a labda.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."