2017.12.10. 17:07:57
Nagyon kemény meccs lesz, brutális terepen, utoljára a Villarreal stadionjában a 2015-ös triplázó csapattal sikerült nyerni, és akkor is kínkeservesen, egy 82. percben lőtt Sandro góllal.
Nagyon kéne hogy behúzzuk, mielőtt a RM és Valencia még jobban vérszemet kap, hogy mi sorra hullajtjuk a pontokat.
csababarca: Nem látom olyan vészesen a dolgokat mint te az előbbi hozzászólásokban, de az utolsó hozzászólásodban leírtakat nagyon adom.
Messi hamis biztonságérzetet ad a vezetőségnek is, és ahelyett hogy gőzerővel megoldották volna már azt, hogy egy csúcs KP-t össze rakjanak, amivel Messit és társait a lehető legjobban ki lehet szolgálni, ehhez képest ellazulták, és legyintettek a dologra akkor is ha csak Messin múlt folyamatosan az eredmény.
Már a tendencia a 2014-15-ös szezonban is látható volt, Messi régebben is vissza járt, de valószínű nem ok nélkül döntött úgy, hogy a meccsek nagy részében már a KP-n fog játszani, mivel folyamatosan esett vissza a középpályás játékunk, de annyit tettek, hogy Ardákat, Gomeseket hoztak főként, megvárva hogy Iniesta 80%-ban teljesen kiöregedjen utód nélkül, aztán meg ment a kapkodás hogy hirtelen kéne egy olyan játékos aki a világ egyik, ha nem a legjobb KP-s duóját helyettesíteni tudja.
Ezért tartunk jelenleg itt.
Ennek tekintetében én teljesen elégedett vagyok Valverde munkásságában eddig, sokat köszönhetünk neki, kihozza a maxot a keretből, de a csapat alakításával nem vagyok elégedett.
Ha ilyen jól össze rakta a jelenlegi állományból ezt a csapatot, akkor hol tartanánk most, ha a kívánt igazolások is befutottak volna?