visca el barca írta:simán. meg lett mondva h nulla védelmünk. elég csak a kapott gólok számát megnézni.
Nem akarok nagyon beleszólni, de eddig nem te is azt mondtad, hogy a védelmünk közel sem olyan jó, mint ahogy a statok mutatják?
csababarca írta:nulla koncepció, se védekezni nem tudunk, se támadni, romokban van minden, sok jóra nem számítok.
Az mondjuk szerintem nem igaz, hogy nulla koncepció van. Valverde Barcájáról sok dolgot lehet mondani, de hogy taktikailag nulla lenne azt szerintem nem. Az utóbbi hetekben mondjuk a második félidőkre már valamiért elfogyunk, de a váz alapból pont erős ebben a csapatban. Elől vannak gondok, amik meg javarészt az emberi tényezőn múlnak már szerintem. Ha Dembélé már beépült volna, és Suárez nem a kertész ikertesóját küldené a pályára, hanem saját magát, mint profi focista, lényegesen jobban nézne ki a támadásépítésünk. Nem is beszélve arról, ha Inin kívül nem Busi lenne az egyedül, aki mélységből tud adni a csapatnak. Rakitic pislákolt múltkor valamit, Paulinho meg gólveszélyes gyerek, de szerintem értitek, hogy mire gondolok itt.
Nekem még bőven van bizalmam, mert ugyan kegyetlen rosszak a meccseink sokszor, de Valverde körülményei se a legjobbak. Lehetne nyilván mutatósabb a játék, de pálcát én speciel akkor török majd csak felette, ha már egy fullos kerettel is ennyire telik tőlünk majd.