Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tamás!! Már te is itt hagyod az országot?daffy írta:Igencsak közeledik a külföldre költözésem kitűzött ideje. 2018 vége nevezetesen.
Én utóbbiakról tudok nyilatkozni. 3 évet tanultam Salzburgban, egy éve költöztem Németországba, ide már dolgozni. Mindkét országban példaértékű az életszínvonal, jól vannak kiépítve a szociális rendszerek. Bürokrácián könnyen átküzdi magát az ember. Egészségüggyel hál'istennek nem volt szükségem találkozni, de persze messze jobbak a viszonyok mint otthon. Fizetésből Európában talán itt jön ki a legjobban az ember, ha azt nézzük, hogy a adott helyi átlagfizetésekhez hogyan viszonyul az élelmiszer és az alapvető szolgáltatások ára.daffy írta: a német-osztrák vonal,főleg utóbbiak hegyekkel tarkított része.
Azt én is eszem néha, úgy hogy nem, nem olyan volt. Ez valami baromi sós és nekem nyersnek tűnt. Mind1 a vodka jót tett a gyomromnak.visca el barca írta:kb olyan mint itthon a ruszli amit ecetes sóban pácolnak. az is egy ehetetlen vmi, nálunk anyám van oda érte...

rikko írta:Normandia írta:Én a lengyeleknél ettem valamilyen halat, talán hering volt, ami kumma sós volt és még nyers is. Én imádom a halat minden formában, de az valami borzalom volt és meg kellett ennem, mert nem akartam megsérteni a vendéglátókat. Egész este liftezett a gyomrom, kb féléves só mennyiséget vettem magamhoz.Legalább 3 vodka kellett a felejtéshez és 2 üveg barnasör.
Ahaha, azt a halat direkt vodkázás mellé szokták enni. Nem nyers az, csak nem a magyar gyomor által megszokott állag. Van, hogy egy évig sóban tartják és az érleli meg. Csak akkor maradhat nyers, ha túl korán veszik ki belőle![]()
![]()
Normandia írta:Én a lengyeleknél ettem valamilyen halat, talán hering volt, ami kumma sós volt és még nyers is. Én imádom a halat minden formában, de az valami borzalom volt és meg kellett ennem, mert nem akartam megsérteni a vendéglátókat. Egész este liftezett a gyomrom, kb féléves só mennyiséget vettem magamhoz.Legalább 3 vodka kellett a felejtéshez és 2 üveg barnasör.
Ha főzöd a gyömbért, akkor az úgy lightosabb. Nyersen kegyetlenS.Agüero írta:Undorítóra az ízét értettem, nem maga a kaját.
Amúgy azért ettem, mert rohadt náthás vagyok/voltam, hatott szerencsére, de 3-4 harapás után gyorsan lenyeltem inkább, pedig szeretem a csípőst, de ez már túlzás.Múltkor teában is kóstoltam, fél bögrényit magamba tuszkoltam.

S.Agüero írta:Mi a legundorítóbb kaja, amit valaha is kóstoltatok?
Tegnap nyersen ettem gyömbért, hát valami borzasztó, az íze is elviselhetetlen, mellé olyan csípős, mint az állat.
Én már túlmutatok a csípős kedvelésén, talán már függőségnek nevezném. Simán megeszem a gyömbért nyersen, és szokták / szpktam is, nagyon egészséges főleg ilyen téli cidrikbe szokták javasolni (természetes antibiotikum) .visca el barca írta:gyömbért senki nem eszik nyersen...rajtad kívülS.Agüero írta:Mi a legundorítóbb kaja, amit valaha is kóstoltatok?
Tegnap nyersen ettem gyömbért, hát valami borzasztó, az íze is elviselhetetlen, mellé olyan csípős, mint az állat.én egyszer csináltam tát belőle de olyan hárdkór fűszeres, h 2 korty után már égett a belem...
gyömbért senki nem eszik nyersen...rajtad kívülS.Agüero írta:Mi a legundorítóbb kaja, amit valaha is kóstoltatok?
Tegnap nyersen ettem gyömbért, hát valami borzasztó, az íze is elviselhetetlen, mellé olyan csípős, mint az állat.

Uhh errol eszembe jutott egy sztori ahol dohányon kívűl más is került a pipába, az illetékes aki szerint ez nagy ötlet lesz alighanem tapasztalatlan volt ezen a téren, a következő 2 órában mindenki kockásra nevette a hasátRinku írta: A baráti körünkben általános vélekedés, hogy sok mindenhez nem értek, de vizipipát tömni azt mocskosul tudok. :lol:D