C.
Ezek nagyon komolyak csak már nem tudom végigolvasni ezeket a hülyeségeketLos Banditos írta:Aki akar még hasonlókat olvasni az itt talál rengeteget.Van egy-két olyan amitől lefordultam a székről
Az utolsó az állat (bár szomorú is)GeRyNhO írta:ez naggyon ott vanTibi1982 írta:Chat-en történtek...
[09:26:10] <panki> bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos
[09:28:21] <kosmoo> vasarnap van panki
Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt: "Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol.
[01:00] <badreligion> szia. baszunk? bocs ha túl nyomulós vagyok, kezdő vagyok még ismerkedésben.
<[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott billentyuket?
<[HUN]raymckurt> microsoft word
És a legnagyobb!!!!
[21:43:14] [+SuperAdam] "nagyon jó buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."![]()
![]()
![]()
ez naggyon ott vanTibi1982 írta:Chat-en történtek...
[09:26:10] <panki> bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos
[09:28:21] <kosmoo> vasarnap van panki
Kaptam egy ilyen sms-t: Nyerjen 500eFT-ot az Europarktol..blabla.. erre kuldtem nekik egy ilyen valaszt: "Meg egy ilyet kapok es megbaszom anyadat a ravatalon!" erre jott egy valasz: "On sikeresen leiratkozott hirlevelunkrol.
[01:00] <badreligion> szia. baszunk? bocs ha túl nyomulós vagyok, kezdő vagyok még ismerkedésben.
<[HUN]jampi> ki tud olyan progit mondani ami megjegyzi a lenyomott billentyuket?
<[HUN]raymckurt> microsoft word
És a legnagyobb!!!!
[21:43:14] [+SuperAdam] "nagyon jó buli volt, anyám írt smst, h meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, h csak a pápa halt meg, csak anyám nem bír ékezetet írni...."
Poén, de szerintem ez a matula iszonyatosan nagyképű. Nem tudom hogy ezt is az a bede márton írta-e. beleolvastam az olvasói levelekbe korábban.... hát ahogy ezek válaszolgattak a tök normális levelekre... ugyanez a lekezelő stílus. nagyképű f@xokLos Banditos írta:Matula