Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
visca el barca írta:kezdő:
TS - robi, piqué, umtiti, alba - rakéta, busi, paula, ini - messi, lajos
sztem nyugodtan játszhat, ha kisárgázódik sincs gáz, a belga a valencia ellen is megoldotta többé-kevésbé.davi10 írta:Sokkal nyugodtabb lennék, ha Umtiti nem játszana. Simán berakhatták volna Vermát, Umtiti meg ha nagyon akar játszik a Sporting ellen.

Előbbi várható volt, ráfér most egy kis pihenés. Valószínűleg SR kezd akkor helyette.soadroli írta:Semedo és Dulifuli nincs a keretben.

A Dortmund már tét nélküli meccs lesz. Szerintem inkább a Klub VB zavarhat majd be nekik. Alapból ugye a Leganes elleni bajnokijukat el kell halasztani, szóval a Classicóig még növelni is tudjuk az előnyünket, még akkor is ha vesztett pontokban nem.Cestus írta:Most gondoltam bele, hogy kb. 3 hét múlva megyünk a Bernabeuba. Kíváncsi leszek, Valverde meg a csapat mit produkál majd a szuperkupán nyújtott teljesítményhez képest. Jó, hogy addig az egyetlen nehéz meccsünkre (Villarreal) rendesen rá tud pihenni a csapat. A Real viszont a következő hetekben játszik az Athletic, a Sevilla meg a Dortmund ellen is.
jah, de most se vagyunk beljebb azzal, hogy Lajos semmit se csinál. most is áll, vagy ténfereg valahol.palesz77 írta:Mondjuk szerintem elég hasonló volt a taktika amikor Paco és Suárez együtt játszottak, csak a mai fociba nem fér bele, hogy 2 ember is csak a 16-oson várakozzon, ezért mozogtak szélre is néha - Paco főleg, amikor védekezni kellett -, de alapvetően ez volt a játék. Nekem annyira nem is tetszik, nincs normális széle a csapatnak, Messi előtt túl nagy a tömörülés, és nehezebb a védelem mögé kerülni. Arról nem is beszélve, hogy 1v1-ben nagyon harmatos lenne az első hármas, bár ez ugye Dembélé érkezéséig így is fog maradni, szóval ez nem túl jó érv, belátom, ez már a jövőre vonatkozik.
Ezt mondom én is nyár óta, de EV nem meri szerintem bevállalni, mert nehezebb lenne visszarendeződni védekezésbe.játszanánk egy 4-3-1-2-t, ahol tényleg elől van két csatár és nem az oldalvonalnál.
adná magát a mostani keret ehhez, bár Lajos mellé ki lenne ék? Paco? Az is jobb mint a mostani.visca el barca írta: játszanánk egy 4-3-1-2-t, ahol tényleg elől van két csatár és nem az oldalvonalnál.