2017.11.27. 12:02:22
üdv. a gólvonal technológia meg a videobíró az két külön dolog akkor? egyébként nem értem hogy miért nem lehet itt is bevezetni azt amit a BL-ben már évek óta van, vagyis a gólvonal technológiát meg a két alapvonali bírót, mert mondjuk teszem azt a partjelző nincs vonalba és nem látja az egy dolog, azért lenne ott az alapvonali bíró, nem is értem, hogy miért csak a BL-ben és az EL-ban használják őket. a meccsről annyit, hogy eddig védtem Lalit hogy ha nem is lő gólt, de legalább fut meg próbálkozik, de amit tegnap művelt az vicc, rosszabb mint Inzagi, az volt állandóan lesen, komolyan mondom tegnap úgy éreztem hogy megfogja dönteni az egy meccsen legtöbbször elért leshelyzet világrekordját, ha nem volt 6-szor lesen akkor egyszer se, értem én hogy nem olyan robbanékony és lassan tud felgyorsulni, de ez akkor is vicc volt. meg az egész támadó játékunk vicc, nincs szélső játékunk, Dulifuli számomra hatalmas csalódás, régen láttam a B-ben néhány meccsét, ott szét szívatta a védőket a cseleivel, de most még a leganalfabétább védőt se tudja megverni. Rafinha tudja valaki mikor épül fel, mert valamiért én úgy érzem ebben a felállásban amit játszottunk tegnap jó lenne, Dembelé is nagyon hiányzik elölről. Lalit is leültetném a padra néhány meccsre és Pacot játszatnám mert ő most talán jobb megoldás lenne mint az uru.
mvik