visca el barca írta:gomes meg DS bizonyította, hogy semmi keresnivalójuk nincs itt, egyik gyengébb volt mint a másik, főleg az utóbbi. deuolofeu buta egysíkú játékától meg agygörcsöt kapok ha sokáig kell még néznem... tello volt még ilyen síkhülye, megtolom és futok a labda után gyerek. nyáron ezeket a palikat ardával, rafinhával, pákóval meg ki tudja még kivel rég el kellett volna takarítani innen.
Dettó. Gomes remélem végleg bizonyított Valverdenel. Egyszerűen hihetetlen az a pali. Nagyon remélem, hogy nagyon gyorsan csatlakozik Ardaékhoz.
Most EV cseréit sem nagyon értettem. Lehozta Alenat meg Deut, a két legnagyobb kerékkötőt meg bennhagyta Gomes és Suarez személyében. Utóbbit pedig kitette jobbszélre, ahol még gyengébb volt. Ugyan a kicsi nem játszotta élete meccsét, de így is kiemelkedett a kp-ról, de talán az egész mezőnyből. Látszik rajta, hogy hatalmas lehetőség van benne. Deulofeut nem értem, mert nem ez volt a játéka, hogy megtolom aztán megyek utána. Voltak cselei, sokkal technikásabban oldotta meg a dolgokat, most ez teljesen kiveszett belőle. Ahogy a labdát is csak örökölni lehetett tőle, Denistől méginkább.
Pacót meg, hogy miért tartottuk meg egyre nagyobb kérdés. Ha így sem játszunk centerrel, miért kell egy cserecsatár is. Legalább a helyzetkihasználásával nem volt akkora gond, de most vetekedhet Suarezzel. Nagyon látszott, hogy csak össze lett dobálva a csapat, nem folyt a labda, a csapatrészek távol egymástól, a hajtást meg hagyjuk. Ha feleannyira teszik oda magukat, mint a Murcia játékosai nagy különbségű győzelem legalább kijöhetett volna.
Remélem a visszavágóra már több fiatalt be fog dobni Valverde, mert egyértelműen többet érnek. Busquets simán mehetett AG helyére, ha nem is kezdőként de egy fél órára nyugodtan beszállhatna.
Mondjuk Arnaiz nekem újra kicsit súlytalan volt, ahogy a B-ben is, bár a második félidőre feljavult, a góljáért külön pacsi. Nasgyon technikás a srác, az látszik, de valami nagyon hiányzik belőle.
Én nem Digin néztem, milyen aranyköpései voltak a kommentátornak?
Mondjuk a saját nevelésekről elég érdekes amit hallok. Alena az U19-esek csapatkapitányaként került fel az U21-es keretbe. Cucu stabil U19-es kerettag, ahogy Tarín is. (mondjuk neki a sérülése nagyon betett) De bent van már a keretben Mújica és Busquets is 17-18 éves korban és Abel Ruiz is már kopogtat. És ők csak akik kezdettől fogva itt vannak. (Mboula is komolyan ott van a korosztásokban, csak sajnos hülye fejjel eladtuk, pedig lenne helye).
Ha jól tudom ők vannak ilyen helyzetben, de lehet hogy van benne tévedés.