Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nem vagyok egy olyan ember,aki folyton telezabálja magát,és 7 fogásos kaját eszik minden nap,de rakott krumpliból bármennyit elém rakhatsz,el fogom fogyasztani egyszerreRinku írta:Emberek, kinek milyen olyan egyébi képessége, készsége van, amivel a munkaerőpiacon két mankóval sem tudna megállni, de mégis büszke rá pl. vagy úgy erősségként fel tudja hozni maga mellett?![]()
A baráti körünkben általános vélekedés, hogy sok mindenhez nem értek, de vizipipát tömni azt mocskosul tudok.
Gondoltam feldobom témának, beszélgessünk.
Én szivesen olvasom VT hszeit, ha ő és Andris ujra aktivizálnák magukat akkor nem unatkoznánkFecooo írta:inkább ide írom:
elnézést kérek modik, hogy belekezdtem egy témába a barto-topicban, látom, hogy csúnya személyeskedésbe menne át az egész, így inkább nem is reagálok az utolsó hsz-re...
Nekem fent az Üzenetek mellett van egy kis ikon, arra katt rá (sorban az utolsó), és ott lehet.recrea írta:Azt hol lehet megnézni, h tudok-e adni meghívót?
Csak annyit látok, h elküldött meghívók 0 db.
Az nekem is kénebalinteer írta:Valakinek nincs esetleg egy NCore meghívója? Rendesen seedelnék vissza mindent, ha valakinek lenne, nagyon örülnék.
nobody cares. sok értelmes nem volt köztükPCsabi írta:Remélem nem, akkor elveszne a sok hozzászólásom...

Remélem nem, akkor elveszne a sok hozzászólásom...Nero. írta:Az új oldalon ujra kell regisztrálni majd a forumon?
Újat akarok amugyS.Agüero írta:Új nicket szeretnél máris?
nem, egy az egyben átkerül a mostani fórumNero. írta:Az új oldalon ujra kell regisztrálni majd a forumon?

Az új oldalon ujra kell regisztrálni majd a forumon?Enrique írta:Csináljuk meg júniusban - én is erre szavazok. És mint régen, legyen belőle cikksorozat is, ne csak itt a fórumban nyomjuk/nyomjátokPCsabi írta:Van igény Év szavazására?
még mindig idény végén kellene megcsinálni, semmi értelme ennek a 2xfélév dolognakPCsabi írta:Van igény Év szavazására?

Lehet... Ha ezen a képen nem is (mármint az ibrás) , de amikor megláttam azt hittem Ibra...Normandia írta: Nem, a sör volt sok(k).
Nem, a sör volt sok(k).Varatrix írta:
Csak én láttam szellemet az eurobarcán...?