mess2009 írta:egyedül abban bízom, hogy eddig azért mindig tudtunk emelni a színvonalon az éppen aktuális ellenfélhez igazodva -ahogy lesüllyedni is...
az biztosnak látszik, hogy több kell(ene) mint az idény bármelyik meccsén, csak elő kell csalogatni.
Én győzelmet várok (el). Lehet kicsit mohó lettem az eddigiektől, mert amugy még egy vereség után se lehetne egy szavunk se, de szerintem mi vagyunk a jobb csapat és egy Barcának fel kell nőnie a nagy meccsekez. A két számjegyű előnyt a klasszikusig “megtartanám” a Real ellen, a Valenciát meg mielőbb “leszakítanám” hogy még véletlenül se kezdjék elhinni.
Nem láttunk eddig semmi különlegeset a Valenciától, az egyetlen komoly hiányzonk Pique lesz de őt megoldja Vermaelen. Mehet a 4-4-2 4 kpval és szépen kikell harcolni a 3 pontot.
Utána meg 2 könnyebb hazai bajnoki és már szinte túl is vagyunk a szezon felén. Most kell kiépíteni az előnyt hogy amikor már jönnek a komoly BL meccsek márciusban akkor bátran lehessen rotálni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”