Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Lehet,csak szimplán meglep.Egész szept-okt-ben nem rakta le a padra soha,még a hazai bajnokikon se. De így vagy úgy ráfér a pihenés,remélem tényleg nem a lába miatt.Normandia írta: Nekünk ez nem élet-halál mérkőzés, miért ne lehetne?
Nekünk ez nem élet-halál mérkőzés, miért ne lehetne?Sinya22 írta:Gondolom megint fájlalta a lábát,és most már inkább nem kockáztat. Őszintén meglepne,ha csak azért nem kezd,mert pihen,egy bl meccsen, a Juve ellen.
padon ott van szóval nem sérültNormandia írta:Leo megsérült, vagy pihenteti?soadroli írta:Barça line-up vs Juve: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Digne; Iniesta, Busquets, Rakitic; Deulofeu, Suarez, Paulinho
wat

Leo megsérült, vagy pihenteti?soadroli írta:Barça line-up vs Juve: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Digne; Iniesta, Busquets, Rakitic; Deulofeu, Suarez, Paulinho
wat

Mas oka nem nagyon lehet a pihentetesenek, az szep igy.S.Agüero írta:Messi ugye nem sérült meg?soadroli írta:Barça line-up vs Juve: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Digne; Iniesta, Busquets, Rakitic; Deulofeu, Suarez, Paulinho
wat
Messi ugye nem sérült meg?soadroli írta:Barça line-up vs Juve: Ter Stegen; Semedo, Pique, Umtiti, Digne; Iniesta, Busquets, Rakitic; Deulofeu, Suarez, Paulinho
wat

Ha jól tudom a csoportkör után törlődnek a lapok. Egyedül aki a csoport utolsó meccsén kap eltiltást, ő fogja kihagyni a nyolcad-döntő első meccsét.S.Agüero írta:Valaki nem tudja, hogy állunk a sárgákkal a BL-ben? Sporting elleni meccsre szépen kisárgázhatná mindenki magát, aki veszélyeztetett.

Ez mar tenyleg nagyon az “érdekesség” kategóriába tartozik 2 csoportmeccsel a vége elott a 16 párosítását jósolni.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A6D1362
Érdekesség:
Valaki kiszámolta, hogy a jelenlegi állás szerint milyen párosítások lehetnek, és mennyi eséllyel.
Eszerint a legesélyesebb egy Barca-Chelsea.
Nem elég, hogy egy nagy nulla volt a meccs, még 1 hónapra el is vesztettünk két embert. Roberto az igazi érvágás.S.Agüero írta:Hivatalos: Sergi Roberto 3-5 hétre sérült le.
Hivatalos: a tegnapi meccsen Gomes is lesérült, 3-4 hétig nem játszhat.
Pont ezt írtam én is az élő topikban. Totál kilehetett venni, hogy mindenki egymás hegyén-hátán volt, és össze-vissza mozgott mindenki, már amikor hajlandóak voltak futni. Nagyon vissza adja ez a kép a látottakat. Nem értem mit akart ezzel Valverde meg a játékosok..visca el barca írta:ez a tegnapi felállás megint mi volt te jó ég.
mindenki teljesen össze-vissza a pályán, egymás hegyén hátán az emberek, se taktika, se elképzelés. egyébként meg uo. gyengén játszottunk mint eddig, csak most nem jött az öngól/messi gól. mind1, itt és most belefért az X.
Sergi Roberto (Duli) Semedo nyakán, ötletem nincs minek, ha azt szeretnénk, h játsza be az egész jobb oldalt...de lehet, h csak én szeretném ezt.visca el barca írta:ez a tegnapi felállás megint mi volt te jó ég.
mindenki teljesen össze-vissza a pályán, egymás hegyén hátán az emberek, se taktika, se elképzelés. egyébként meg uo. gyengén játszottunk mint eddig, csak most nem jött az öngól/messi gól. mind1, itt és most belefért az X.