Középpályást én nem igazán igazolnék. Coutinho is inkább csak Suárez helyett passzolna a balosra, de akkor inkább Griezmann.
Olyan fiataljaink vannak, mint Samper és Alena, akik legalább egy esélyt megérdemelnének a nagyoknál és akkor Sergi Roberto meg Denis is itt vannak még a keretben akikkel számolunk hosszabb távon és Busquets sem matuzsálemi korú. Ez már 5 játékos alsó hangon és Iniesta is valószínűleg a csapat tagja lesz még jövőre is, ahogy Paulinho is. Ez így a két fiatallal együtt 7 játékos és akkor Rakitic vagy Gomes sorsáról nem is beszéltem. Rafinha és Arda biztosan távoznak, én szívesen látnám Gomes-t is a távozók között.
Előre sokkal vékonyabb a keret. Messi, Deulofeu, Dembelé, Suárez és Paco csak számszerűleg elég, de ha maradunk ennél a 4-3-3-as, hamis 9-essel felálló szerkezetnél, akkor Paco-ra és sajnos Suárezre sincs nagy szükség. Deulofeu és Dembelé pedig még nem elég jók a kezdőhöz és nem is biztos, hogy valaha azok lesznek, hiába a tehetség. Griezmann-ról már írtam, hogy ideálisnak tartanám ide, egy Griezmann-Messi-Dembelé/Deulofeu kezdőbe.
Hátra pedig a Mina,Marlon kettős kelleni fog, ha Verma és Mascherano is távoznának a nyáron. Illetve nálam egy jobbhátvéd is nagyon kellene Semedo mögé, mert Roberto-t kár ott elpazarolni.
Szerencsére messze még a nyár.