Ok de már feltaláltam magam úgyhogy mindjárt fenn vanFiginho írta:Pontosan!A főoldalon van olyan h tallózás megkeresed a zenét.Utána enter.És upload!The Torreador írta:És ezt a rapidsharet h kell használni fel kell rá tölteni a számot

Ok de már feltaláltam magam úgyhogy mindjárt fenn vanFiginho írta:Pontosan!A főoldalon van olyan h tallózás megkeresed a zenét.Utána enter.És upload!The Torreador írta:És ezt a rapidsharet h kell használni fel kell rá tölteni a számot
Pontosan!A főoldalon van olyan h tallózás megkeresed a zenét.Utána enter.És upload.És már csak a link kell!The Torreador írta:És ezt a rapidsharet h kell használni fel kell rá tölteni a számot
És ezt a rapidsharet h kell használni fel kell rá tölteni a számot
Ok de akkor meg kéne mondanod hogy kell felrakni a számokat mer nem a linkje van meg....Figinho írta:ŐŐŐ olyanom nincs!+Az adidasos bigyó engem is érdekelne!
Ha van bitcomet-ed akkor ez a kettő a legjobb: www.thepiratebay.org vagy www.torrentspy.comFiginho írta:Mondana valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni jó számokat?
Belmondo??Hnmm.Tisztára olyan a hangja, mint Csipának, ezért is gondoltam, hogy Hooligans.De akkor végülis nem, kösz.jelwaz írta:Hát nekem nincs meg de az egy Belmondo szám!Sylvinho_ írta:Nekem a Hooligans száma kéne, a címét nem tudom, de vmi ilyesmi, hogy Mindig egy lány, aki annál többet ér.
Köszi aki belinkeli.
Már alább belinkeltem régebben..vagy ebbe vagy a segítség kéne topicba!!Rapidshare-es uh nemtudom él e még..de nem volt túl régen!Badi írta:valaki feltöltené a José+10-es adidas reklám zenéjét?
[..tudom-tudom, már volt..]
Hát nekem nincs meg de az egy Belmondo szám!Sylvinho_ írta:Nekem a Hooligans száma kéne, a címét nem tudom, de vmi ilyesmi, hogy Mindig egy lány, aki annál többet ér.
Köszi aki belinkeli.
Gauchomester írta:Hát belinkelni nem tom, de ha az előadó és a szám címe segít?.......Badi írta:valaki feltöltené a José+10-es adidas reklám zenéjét?
Jim Noir - Eanie Meany
Hát belinkelni nem tom, de ha az előadó és a szám címe segít?.......Badi írta:valaki feltöltené a José+10-es adidas reklám zenéjét?
Zsolti írta:moc(z?)art