Kovbal88 írta:Azért ha lennének 25-30 méterről lőtt góljai, akkor lenne igazán tökéletes. De amúgy, tény sokkal jobb, mint vártuk. És úgy néz ki kell ide, segíti a csapatot.
Tegnap mondjuk kb fél méteren múlt.
Nekem is tetszett tegnap, még ha más típus is, mint akikért én rajongok. Ami nagyon tetszik benne az az, hogy tökéletesen hozza azt, amit tud. Nem alibi, nem bátortalan, ami benne van, azt kihozza magából. Rakiticben ez zavar pl kegyetlenül, hogy láthattuk már sokszor, hogy milyen ha jó, ennek ellenére sokszor alibi. Paulinho eddig nem ilyen hál istennek, betör, passzol ahogy tud, nem bujkál. Fejlődni is fejlődik szerintem, mezőnyben betöltött szerepében legalábbis, sokkal aktívabban részt vett tegnap már az összjátékokban is, még ha nem is ő lesz az jó eséllyel, aki az extrát ebben a kategóriában hozza majd.
Ettől függetlenül még számomra kérdéses, hogy ha Semedo van a jobboldalon - aki védekezésben és sebességben kell majd sokszor -, akkor mennyire fogjuk elveszteni a "kalandozásai" miatt az uralmat a középpályán egy nagyobb csapat ellen, de eddig pacsi neki.
Amúgy még külön érdekesség, hogy Messi és ő az, akik a legjobban figyelnek az étkezésükre. Az asszonynak valami ilyesmi szakmája van, ő állítja neki össze az étrendet, amit keményen be is tart a brazil.