palesz77 írta:
Amire gondolok az az, hogy habár szép dolgokat csinál, de a meccsre ez nincs nagy hatással. Nem tudom máshogy leírni, lehet nem is így van, de nekem eddig ez jött le abból amit láttam - ez pedig elég kevés volt, szóval még csak nem is túl megalapozott. Amikor "gond van", mindenki Alenát keresi, nem őt, ilyesmikre gondolok. Elvan ő a középpályán, csinál szép dolgokat, de a vezér szerepet a technikai tudása ellenére sem vette még fel. Lehet jövőre fel fogja már, amikor jobban megszokják a társak is, meg ő is őket, de én egyelőre ezt érzem nála.
Én is valahogy hasonlóan írnám le. Nem tud komoly változást hozni egy meccsen, elvan, néha csinál néha szép dolgokat, de kb. ennyi. Mondjuk az is igaz, hogy több alkalommal szélsőként játszatta Gerard, aminek nem sok értelme volt, de ez független attól, hogy körvonalazódjon valami a játékáról. Én spec. nem azt várom tőle, hogy vezér legyen csak egyfajta pluszt adjon a csapatnak, amivel különbséget tud teremteni egy kiélezett meccsen. Ezt abszolút nem látom benne.
Ami viszont nagyon kellemes meglepetés és egyáltalán nem gondoltam volna, az Alena gólerőssége. Cardona visszaesése így nem okoz akkora problémát, de jó lenne, ha ő is felvenné a góllövő cipőjét, mert amit eddig mutat az édeskevés. Ahogy Choco is összeszedhetné magát. Amilyen jól kezdett olyan lejtmenetet vett.
A másik pozitívum Cuenca, pedig az elején nem voltam tőle elájulva. Azóta meccsről-meccsre egyre jobb teljesítményt nyújt és piszok fiatal. Mondjuk jól jött neki Martinez sérülése, de remélem inkább ő fog megragadni. Csak Santi Bueno a nagy szívfájdalmam.