Én azt irtam hogy a BLhez sok szerencsére lenne szükségünk (valamennyire mindenkinek), de ha nem számoljuk a két szuperkupát akkor idén 2 meccsunk volt nagy csapat ellen. A BL döntős Juvét 3-0al nagyon megvertük, az Atleticoval meg játszottunk idegenbe egy 1-1et (BLbe nem számítana rossz eredménynek), úgy hogy mentek mint a hulye mert valamiert fontos volt nekik hogy az új stadionba megverjenek minket.
Az unalmas bajnokikra meg rálehet húzni hogy tartalékolunk az erőnkkel, ami szerintem igaz is.
Engem az aggaszt hogy Suárez teljesen nulla (helyette ha lenne egy Griezman vagy egy Mbappe...), Deulofeu a jobboson nagyon akar de azért inkább látványos mint jó (egy Di Maria rendel) meg ha esetleg még lenne a kozeppalyara egy Coutinho. Nagyon nem csípem amikor valaki FMezik, de szerintem teljesen világos hogy vannak olyan csapatrészek ahol foltozni kell, minőséggel.
Majd meglatjuk mi tortenik, azért olyan nagy baj nem lehet. Vannak még elit zsugásaink, Valverde meg nem egy rossz edző. Hamár az öreg Ernesto, nagyon nagy fazon a pali.

Azok a gólörömök, mint aki most jött ki a fog orvostól egy masfel órás gyökérkezelésről.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”