Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jobb is, hogy nem láttam a második félidőt.Messias2 írta:Kb. annyira volt megérdemelt, mint Paulinho gólja.S.Agüero írta: Milyen volt a második félidő? Arról lemaradtam. Megérdemelt gól volt a végén?
Ugyanúgy küzködtek, mint mi.
Kb. annyira volt megérdemelt, mint Paulinho gólja.S.Agüero írta: Milyen volt a második félidő? Arról lemaradtam. Megérdemelt gól volt a végén?
A másodi félidőre nagyon feljavult a Getafe/leromlott a Madrid. Így kb. nyerhetett volna bárki, de azért Ronci bevágta a végén. A játék pocsék volt, ennyiben talán nem megérdemelt a gól.S.Agüero írta: Milyen volt a második félidő? Arról lemaradtam. Megérdemelt gól volt a végén?
Szerintem jobban orult volna valami szőke nagymellü "táncosnak"markionni írta:Szulinapi bulija volt mult heten, gondolom ez valami beteg trollkodas a haveroktol.Cestus írta:Ez mi a halál?
Szulinapi bulija volt mult heten, gondolom ez valami beteg trollkodas a haveroktol.Cestus írta:Ez mi a halál?
Nekünk is volt olyan meccsünk, ahol ha az ellenfél nem hagy ki ziccereket, könnyen lehet máshogy alakul.S.Agüero írta:De ha nem ilyen balfékek lennének elől a vendégek, simán vezethettek is volna.Messias2 írta:Azért nem fognak minden hazai kötelezőn bukni.
Így is már buktak annyi pontot a kicsik ellen, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk
De ha nem ilyen balfékek lennének elől a vendégek, simán vezethettek is volna.Messias2 írta:Azért nem fognak minden hazai kötelezőn bukni.
Így is már buktak annyi pontot a kicsik ellen, hogy a saját kezünkben legyen a sorsunk