LG írta:én elaludtam a meccsett, kb. 60-65-ik percig néztem, és igen orultem h ******* a spanyolok, hát mog sajna nézem h megint nyertek

Igen, valoszínu bejutnak a 8ba is, ott viszont szétkapják oket, ez a csapat nem tudja felvenni 1 nagycsapattal a versenyt
Kicsit fura, amit írsz, hisz Barca drukker vagy tudtommal. Ebben a spanyol csapatban pedig 3 Barca (Puyol, Xavi és Iniesta), valamint 4 katalán (Puyol, Xavi, Fabregas, LG) játszik. LG ráadásul még névrokonod is. A nagy ellenfél (RM) emblematikus figuráit meg tiszteljük meg legalább annyival, hogy mikor együtt játszunk, akkor nekik is szurkolunk. A spanyol csapat legnagyobb hátránya talán mindíg is ez a Barca-Real ellentét volt, amit remélem, most a VB idejére sikerül félretenni. Hisz Spanyolország sikere Katalónia sikere is lenne.
A keretet elnézve meg egyértelműen nagy csapat a spanyol. Hisz pl. a világ lejobb kapusa (lehet ezért megköveztek) áll a kapuban. Azzal, hogy Ramos játszik a szélen, a hiányposztot sikerült lefednie Aragonesnek. Puyol és Ibanez eddig jók, bár a tunéziai gólnál épp Puyol! hibázott. Pernia jól játszik eddig a VB-n. A középpályás sorunkkal egy válogatott sem veheti fel a versenyt, hisz itt igazi klasszisok szerepelek és végre nem csak 4 jó középpályás van, hanem aki ott van az mind az. Elöl van talán csak kevés ember, viszont ha ők jól játszanak, akkor ez nem lehet gond. A 3 ember kicsit kevés, de ha Torres és Villa jó formában játszanak a tornán, akkor végülis elég Raul cserének. Azt viszont senki nem vitathatja el, hogy annak kiváló, ha ő is úgy akarja, ahogy bizonyította is tegnap.
Én egyedül a negyeddöntőbeli, várhatóan brazilok elleni meccstől tartok. Az lehet a csapat szakítópróbája a VB-n. Esély viszont van, mivel a brazilok támadói eddig biza nem mutattak túl sokat.