Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lionelmessi19 írta:biztos hogy látogatják, sokszor hallottam év közben a kommentátorokat, mikor a barcáról beszéltek, hogy ezt, vagy azt olvastak a minap az eurobarcán![]()
biztos hogy látogatják, sokszor hallottam év közben a kommentátorokat, mikor a barcáról beszéltek, hogy ezt, vagy azt olvastak a minap az eurobarcánhuevos írta:hiányoltuk az eredményt a jobb felsőbőlmásnapra ott volt,
hiányoltuk a himnuszokat a meccsek előttmásnap már időben odakapcsoltak,
basztattuk őket a nevek kiejtése miatta minap a hajdu pista beszólt, ma meg a léderer
lehet hogy látogatják az eurobarca fórumát?
Hát akkor lehet hogy holnapra eltűnik a Léderer holnaputánra a Világi azután a "szakértők" szép sorjában mind egy-egy nap és vasárnapra már RTL sem lesz...huevos írta: ....
lehet hogy látogatják az eurobarca fórumát?
a taglistát meg lehet nézni az adataidnálS T U P I D S H A R K írta: Én a madridista.hu-n a fórumból hiányolok dolgokat. Pl. nem lehet utána szerkeszteni a hsz-t, nem lehet megnézni a taglistát meg ilyenek. De engem nem is annyira érdekel.
Én a madridista.hu-n a fórumból hiányolok dolgokat. Pl. nem lehet utána szerkeszteni a hsz-t, nem lehet megnézni a taglistát meg ilyenek. De engem nem is annyira érdekel.lionelmessi19 írta:mondjuk nem bántásnak szántam, hanem a ti elismeréseteknek, de mind1Charlie írta:Ízlések és pofonoklionelmessi19 írta:hát...
megnéztem, de azt kell hogy mondjam, hogy a miénkhez képes sehol sincs![]()
Nem kell bántani!Abban is sok ember, mondjuk leginkább 1ember munkája van.
C.
nézd meg, hátha ki tudsz vmiből indulni, vannak használható dolgok, ha jól láttam.: http://www.stadiumguide.com/noucamp.htmruszok írta:hello mindenki,
ne kövezzetek meg, de megyek barcelonába és nem tudom a pontos címét a stadionnak, kéne egy kis segítség.
meg ha már valaki volt ott és tudja mit érdemes megnézni, akkot annak nagyon örülnék:D
igérem cserébe sok képet hozok!
mondjuk nem bántásnak szántam, hanem a ti elismeréseteknek, de mind1Charlie írta:Ízlések és pofonoklionelmessi19 írta:hát...
Nem kell bántani!Abban is sok ember, mondjuk leginkább 1ember munkája van.
C.
Ízlések és pofonoklionelmessi19 írta:hát...
kösziCharlie írta:http://www.madridista.hulionelmessi19 írta:meg tudja vki mondani nekem, hogy mi amadridista
lapnak a címe? köszi
De balhézni átmenni TiLoS!
C.
http://www.madridista.hulionelmessi19 írta:meg tudja vki mondani nekem, hogy mi amadridista
lapnak a címe? köszi
ezerköszLos Banditos írta:Már egy pár helyre be lett írva de azért tess:
www.userbars.org
www.userbarmaker.com <---- itt kedvedre gyárhatsz bármilyet.
Ez igazThe Torreador írta:Jobb mintha a spanyol meccset közvetítené nem?!Figinho írta:Itt a vég!LÉDERER a Szaud-Ukrajnán!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ![]()
Jobb mintha a spanyol meccset közvetítené nem?!Figinho írta:Itt a vég!LÉDERER a Szaud-Ukrajnán!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ![]()