Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vegre vegre. Bar nem ertem miert nem lehetett iden tesztelni es mar jovore elesben nyomni. Meg ket ev bosszankodas kovetkezik.visca el barca írta:Video Assistant Referee will make it's debut in La Liga in the 2019-2020 season. It will be tested in the Copa del Rey first. [cope]
ideje volt már
Igazából akinek van egy jó meccse, azt szóba hozzák a Madriddal, meg velünk ispalesz77 írta:Sociedadban játszik asszen, nagyon nagy tehetségnek tartják. Eddig is voltak hírek arról, hogy viszi a Madrid, ha meg Carvajal esetleg ne adj isten problémás lenne a jövőben, tuti lecsapnak rá. Velünk is szóba került amúgy a nyáron mint opció.zola8787 írta:illetve ez a jobbhétvéd gyerek is jól lépeget fel.
A meccs meg elég jó, szép játék, szép gólok, még ha csak Albánia is az ellenfél
Sociedadban játszik asszen, nagyon nagy tehetségnek tartják. Eddig is voltak hírek arról, hogy viszi a Madrid, ha meg Carvajal esetleg ne adj isten problémás lenne a jövőben, tuti lecsapnak rá. Velünk is szóba került amúgy a nyáron mint opció.zola8787 írta:illetve ez a jobbhétvéd gyerek is jól lépeget fel.
Elég vakon vagy, már tavaly is ott volt.palesz77 írta:Elvileg de, de nekem ez se mond sokat.Arcról majd lehet megismerem, de név alapján passzolom kicsoda. Nem láttam még idén Valencia meccset szerintem - már ha idén ment hozzájuk.
Valenciás Rodrigo, nem?palesz77 írta:Kezdő: De Gea; Odriozola, Piqué, Ramos, Alba; Saúl, Koke, Thiago, Isco, Silva y Rodrigo
Rodrigo nem tudom ki, de amúgy tetszik. Remélem jó kis meccs lesz.
Az biztos hogy undorító, és nem is fognak semmilyen büntetést kapni, ismerve az LFP-t....Stalkyard írta:Így lesz szép bajnoknak lenni.S.Agüero írta:Reportedly, many La Liga teams are considering banning Barça fans from entering their stadium whenever they play against Barça. [ESPN]
Amúgy undorító a spanyolok viselkedése, alkotmánytól meg mindentől függetlenül. Az egész szituációt, ahogy a spanyol állam és a spanyolok kezelik, vérlázító. És most foci szinten is kezd érződni. Remélem a bírók is elkezdenek ellenünk fújni.
A csapatok biztosan. Viszont a liga vezetése egészen biztosan nem. Már írták korábban is, hogy nagyon komolyan próbálják felvenni a versenyt a Premier League-gel, ebbe nem férne bele egy Barcelona elvesztése. Na meg, látva Tebas mekkora presztízskérdést csinált abból, hogy Neymar eligazolt egy másik ligába, kétlem, hogy ne ragaszkodnának foggal körömmel a Barcához. De nagyon kíváncsi vagyok, mi sül majd ki ebből az egészből, főleg ha majd a csapatok és a liga között érdekellentét jön létre. De persze minden csak feltételezés.BarcafanTomee írta:De akkor az Espanyolt meg a Gironát miért nem bojkottálják?
Persze, ettől nekünk nem lenne jobb, csak érdekel. A többi csapat gondolom örülne egy Barcelona nélküli ligának. Főleg a Madrid, sétálva lenne bajnok minden évben, mint a Bayern vagy a Juve.