Nero. írta:Csak mert beszelgetsz kulfoldiekkel, es a velunk egy kaliberu vagy kisebb orszagokba is van valaki. Most teszem azt ma egy fulop-szigetegivel beszeltem nekik ott van Pacquiao, a lengyelek feltudjak mutatni Lewandowskit, egy kubai egy Antonio Banderast, egy roman egy Innat, egy kazah egy Golovkint, mi kit? Maximum egy Palvin Barbit, de ti meg ot is ribancozzatok.
Akkor szerinted mi egy Lewandowskit vagy egy Pacquiaot is ribancoznánk, ha magyar lenne?
A fent említett nevek mind komoly sikereket értek el. Inna-ról nem hallottam, de utánanéztem, zenész, tehát ahhoz is egy kicsit legalább tudnia kell énekelni.
Nem kell pátyolgatni Barbit csak azért, mert híres, sőt, ki kell mondani az igazságot, hogy egy szép arccal még nem leszek világhírű modell, azért bizony "meg kell dolgozni".
Bob_Marley írta:A selfi, facebook résszel egyetértek, de lejjebb mikor azt írja valaki, hogy 10 szebb csaj van és nem bulizik Neymarral, az megint olyan, hogy se füle se farka.
Nem másokon felkapaszkodva érte el, amit elért. Szép, sokan így látják, karakán arca van, sikeres. Neroval nem értek egyet, hogy előrébb van, mint egy sportoló vagy bármi, de azt a részét se értem, hogy tényleg olyan, mintha valakinek ez fájna, hogy ő sikeres, gazdag, ne adj Isten boldog.
Igen, ennek az volt a lényege, hogy valószínűleg Barbi se csak az arcának köszönheti a sikert.
Nem irigylem tőle a sikert, nekem hótmindegy, az egésznek Puzsér írása volt az alapja, és abban tökéletesen leír mindent, ami miatt lehet savazni Barbit. Azt az írást elolvastad Bob?