Nero. írta:
Pedig ma lehet (biztos) "leszázalékolva" lettek felküldve a fiúk. Tavaszra kell a kraft, felesleges szeptemberbe gálákat rendezni.
Oké, tegyük fel elfogadom ezt, hogy így lettek felküldve.
Viszont azt nem fogadom el, hogy egy FOCISTÁNAK az az utolsó gondolata hogy előrefelé menjen.
Hiába volt 0-1, simán benne lógott a levegőben, hogy valahogy betalálnak. A mi gólunk is a semmiből jött, ők is találhattak volna.
Engem ezek azért bosszantanak, mert közben látszik, látszott hogy amikor picit felpörgetjük ajátékot, ritmust váltunk, akkor helyzet van. Minimális megerőltetéssel is.
Ezt meg ne kezdjük már el, hogy felhúzzuk a sportingot. ez egy közepes csapat.
De amúgy mindegy, három pont megvan, örülök neki, így is messze pozitívabb a szeptember, mint amit előzetesen vártam, és nem csak a 8 győzelem miatt, hanem foci is volt azért. Utolsó két meccs nem tetszett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."