Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Picit off, de Martialnak Suárez mostani, kicsit szélső, kicsit középcsatár posztja nagyon feküdne szerintem. De szerintem MU játékos szóba se nagyon fog kerülni a nyáron, max ha elviszik ők Griezmannt - akkor viszont akár reális is lehet Martial.LG írta: Én közülük is szívesen látnám az egyiket nálunk, akár már nyáron, ha mozdítható valamelyik. Hosszútávon több van bennük, mint Suarezban.
tudom, nem erre gondoltam, hanem arra mikor felvetettem, hogy az MSN megbontását sokkal inkább Suarezzel kezdeném, mint a brazillal.recrea írta:
Nem lettél lehurrogva Csaba, csak a Ronaldos hasonlat volt erős, de aztán megmagyaráztad. Nagyon erős a Párizs, de ha kis szerencséje van a Bayernnek, akkor lőnek gólt 1-0-nál
Idén tényleg nagyot javult a francia, de Rashford is, utóbbi már tavasszal is elég jól volt. Én közülük is szívesen látnám az egyiket nálunk, akár már nyáron, ha mozdítható valamelyik. Hosszútávon több van bennük, mint Suarezban.palesz77 írta:Mondjuk bónuszokkal Dembélé szerintem többet fog kapni..S.Agüero írta:mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.
Martial meg kegyetlen idén, alig játszik valamit, de a gólpontokat futószalagon szállítja.
Ezt magyaráztam tavasszal, persze akkor le lettem hurrogva, hogy jajj a Suarez mekkora király, a kis francia meg nem bizonyított.Nero. írta:Mbappe-Cavani-Neymar trió nagyon komoly
A francia enyhén robbanékony.Ha azt nezem hogy Messi közepén játszik, Dembelé kb. ugyanannyi volt, Suarez meg vállalhatatlan akkor ot is hozhattuk volna.
Jól megy az úrnak amúgy hogy élőbe nézi ezeket a sztárokatrecrea írta:1-2 év és Mbappe jobb focista lesz, mint Neymar. Kis területen sztem már most jobb.
Amúgy Neymar meg Cavani között az ég világon semmi feszkó nincs.

Mondjuk bónuszokkal Dembélé szerintem többet fog kapni..S.Agüero írta:mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.
Ja, csak a PSG-be akart menni, mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.Nero. írta:Mbappe-Cavani-Neymar trió nagyon komoly
A francia enyhén robbanékony.Ha azt nezem hogy Messi közepén játszik, Dembelé kb. ugyanannyi volt, Suarez meg vállalhatatlan akkor ot is hozhattuk volna.

Miert mondta valaki hogy csak 2 lehet?Samper írta:Szerintem egyáltalán nem két lehetséges győztese van az idei BL-nek, hanem több.
Jó de azért ha láttál már török rangadót (mondjuk egy Galata-Besiktas) még tévén keresztül is brutális hangulatot tudnak odarakni a törökök. Attól függetlenül, hogy ez úgymond a munkájuk velejárója ez nem egy egyszerű "Puta Barcázás". De mindenesetre tényleg érdekes, én nem láttam még ilyet, hogy valaki ezért jöjjön le a pályáról.hajnesz írta: Azért van olyan néger focista, akinek "végighuhogják" a mérkőzést a bőrszine miatt (ez egyre ritkább hálistennek), és nem kér cserét. Azért a profi futballista türje már el, ha fütyül a közönség

Azért van olyan néger focista, akinek "végighuhogják" a mérkőzést a bőrszine miatt (ez egyre ritkább hálistennek), és nem kér cserét. Azért a profi futballista türje már el, ha fütyül a közönség18Barca99 írta: Azért ilyet még én sem hallottam, mondjuk tegyük hozzá nem tudom én hogy reagálnék 40.000 török szurkolóra, ezek még a tv-ből is "állatok". De úgy néz ki az edző sem áll mellé ezzel fél mondattal.
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... sa-2594251