Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Csak tippelek, de szeintem egyikre sincs igazán szükségük, viszont idén már necces lett volna igazolni valakit oda is. Kettőjük közül meg Matuidire volt csak jelentkező.recrea írta:Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.
Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.
Nyiri81 írta:Azért a tegnapi Bayern meccs csalóka. Neuer törött lábbal fekszik otthon. Lehet nem szeretni, de a legjobb kapus jelenleg. Összefoglalót nézve védhető lett volna 3-ból kettő. Robben 20 percet játszott, a padon ülő Hummels és Ribery egyet sem. Nem értem a Bayern edzőt. Oké. Valszeg továbbjutnak majd, de akkor sem értem hogy a PSG ellen miért így állt fel.
A pénz miatt ment oda, semmi másért, ha a Real-Mu leteszi neki a nettó 18-at, akkor meg odamegy.Bob_Marley írta:Mbappé tényleg jó meg korához képest tavaly is nagyon érett volt a pályán, de nem hiába maradt ő Franciaországon belül, új hely nagy váltás még ilyen fiatalon talán nem lett volna ildomos.
Picit off, de Martialnak Suárez mostani, kicsit szélső, kicsit középcsatár posztja nagyon feküdne szerintem. De szerintem MU játékos szóba se nagyon fog kerülni a nyáron, max ha elviszik ők Griezmannt - akkor viszont akár reális is lehet Martial.LG írta: Én közülük is szívesen látnám az egyiket nálunk, akár már nyáron, ha mozdítható valamelyik. Hosszútávon több van bennük, mint Suarezban.
tudom, nem erre gondoltam, hanem arra mikor felvetettem, hogy az MSN megbontását sokkal inkább Suarezzel kezdeném, mint a brazillal.recrea írta:
Nem lettél lehurrogva Csaba, csak a Ronaldos hasonlat volt erős, de aztán megmagyaráztad. Nagyon erős a Párizs, de ha kis szerencséje van a Bayernnek, akkor lőnek gólt 1-0-nál
Idén tényleg nagyot javult a francia, de Rashford is, utóbbi már tavasszal is elég jól volt. Én közülük is szívesen látnám az egyiket nálunk, akár már nyáron, ha mozdítható valamelyik. Hosszútávon több van bennük, mint Suarezban.palesz77 írta:Mondjuk bónuszokkal Dembélé szerintem többet fog kapni..S.Agüero írta:mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.
Martial meg kegyetlen idén, alig játszik valamit, de a gólpontokat futószalagon szállítja.
Ezt magyaráztam tavasszal, persze akkor le lettem hurrogva, hogy jajj a Suarez mekkora király, a kis francia meg nem bizonyított.Nero. írta:Mbappe-Cavani-Neymar trió nagyon komoly
A francia enyhén robbanékony.Ha azt nezem hogy Messi közepén játszik, Dembelé kb. ugyanannyi volt, Suarez meg vállalhatatlan akkor ot is hozhattuk volna.
Jól megy az úrnak amúgy hogy élőbe nézi ezeket a sztárokatrecrea írta:1-2 év és Mbappe jobb focista lesz, mint Neymar. Kis területen sztem már most jobb.
Amúgy Neymar meg Cavani között az ég világon semmi feszkó nincs.
Mondjuk bónuszokkal Dembélé szerintem többet fog kapni..S.Agüero írta:mellé vállalhatatlan fizetése van 18 éves kora létére.