Jelenleg így vezetik a bajnokságot, de a Porto egy meccsel kevesebbet játszott.
Ebben azért igaza lehet, a csapat veszít, biztosan voltak egyéni hibái, de másoknak is tavaly. Pl Busquest elő lehet venni, Piqué-t is nyugodt szívvel, Gomesről meg ne is beszéljünk tavaly mínusz egy embert jelentett a pályán.S.Agüero írta:Mathieu: "Amennyiben sikerül betalálnom a Barça ellen, úgy Bartomeu és Robert előtt fogok ünnepelni. Szeretem a Barcelonát, de rosszul bántak velem."
"Engem hibáztattak a vereségekért, de senki nem beszél más játékosokról, például Piquéről."
Mond valamit a fiú. Piquét sosem tartottam a legjobb védők között. Az elnökségnek meg tegye is meg ezért nem fogom bántani, hiszen nem a Barcelonanak szol hanem 2 olyan embernek akik megis érdemlik.S.Agüero írta:Mathieu: "Amennyiben sikerül betalálnom a Barça ellen, úgy Bartomeu és Robert előtt fogok ünnepelni. Szeretem a Barcelonát, de rosszul bántak velem."
"Engem hibáztattak a vereségekért, de senki nem beszél más játékosokról, például Piquéről."
Értsd meg: túlfizetettek a játékosaink. E miatt nem akarnak elmenni az istennek se, máshol meg nem képesek megadni nekik ugyanazt a pénzt. Ha ezután még a Barcanak is fizetni kell értük, akkor fejvesztve menekülnek. Ráadásul csak 22 mezőnyjátékost lehet nevezni. A bérpolitikáért kell szídni a vezetőséget, nem azért, hogy nem tud eladni - mert az már csak következmény. (Ha viszont megfelelő áron adnak el valakit, mint Pedrot, akkor meg az a baj, hogy eladták.)Nero. írta: Csak véletlen, nem tud focizni. Ahogy az is hogy eddig holtversenyben ők kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban amit amúgy vezetnek.
Nem, nem azt mondom hogy itt kellett volna tartani, azt se hogy 50 millió az értéke, de mennyire vérlázitó már hogy ingyen ment el.![]()
![]()
Valóban, de a múlton rágódni teljesen felesleges, egyrészt megváltoztatni úgysem lehet, másrészt visszahúz.Nero. írta:Ez a forum alapja hogy nem mindenki ert egyet mindenkivel, mindenesetre az elmult 6-8 evbe ingyen, harmadaron elszort jatekosok realis ertekebol akar egy tularazott Coutinho is kijott volna vagy sok minden mas.Nekem semennyire.
Ez a forum alapja hogy nem mindenki ert egyet mindenkivel, mindenesetre az elmult 6-8 evbe ingyen, harmadaron elszort jatekosok realis ertekebol akar egy tularazott Coutinho is kijott volna vagy sok minden mas.Nekem semennyire.
Nekem semennyire.Nero. írta:Csak véletlen, nem tud focizni. Ahogy az is hogy eddig holtversenyben ők kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban amit amúgy vezetnek.palesz77 írta:Lecsapott a balos!Apróbb szabadgólt akasztott ma.
Nem, nem azt mondom hogy itt kellett volna tartani, azt se hogy 50 millió az értéke, de mennyire vérlázitó már hogy ingyen ment el.![]()
![]()
Csak véletlen, nem tud focizni. Ahogy az is hogy eddig holtversenyben ők kapták a legkevesebb gólt a bajnokságban amit amúgy vezetnek.palesz77 írta:Lecsapott a balos!Apróbb szabadgólt akasztott ma.
Nekem meg amikor még Valenciában egyedül megcumiztatta a komplett támadó sorunkat.S.Agüero írta:
Nekem a legelső Clásicoja volt emlékezetes, mikor a Bernabéuban kikaptunk 3-1-re, és Mathieu kezdett a baloson, az csodás volt.![]()
És körülbelül ennyi.Emlekezetes meccsei nekem a masodik szezonbol a Real elleni amikor Mascherano helyere jott be cserekent, illetve a Sevilla elleni kupadonto amikor 1 emberrel nyomtuk szinten Mascherano miatt. Mind a ket meccsen latszott hogy nem egy rossz vedo.
Gondolom te tobbre vitted az eletben.Ekkora egy lúzer palit.