Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
palesz77 írta:Melyik jelenetnél?
Amúgy azt szintén tervezem elkezdeni - Rick and Mortyt kivégeztem sajnos -, ha belekezdtél írhatnál majd róla pár sort.
Melyik jelenetnél?PCsabi írta:Rick and Morty: talán most nevettem a leghangosabbat az egyik jelenetnél
Cikk a sorozatról:
KATT
És amit most kinéztem: BoJack Horseman.
Most várom az új részhez a feliratotpalesz77 írta:Pont el akarom kezdeni. Te nézed, és beszélgetni akarsz róla, vagy téged is vélemény érdekel? Ha nézed, akkor milyen?PCsabi írta:Rick and Morty-t nézi valaki?
én nem tudom, de a régit vétek lenne kihagyni, akár van köze az újhoz akár nincsVaratrix írta:Srácok ez a Twin Peaks, elkezdhető az új 2017-es évaddal, vagy nézni kell a régit, ezt hogy folytatták? Mert csupa jót olvasni róla...
Az 1. évad második része volt eddig a csúcs, de a többi is rohadt jó, bár a 2. évadot még én se néztem megPCsabi írta:Rick and Morty-t nézi valaki?
Egyik legbetegebb sorozat, de jó értelemben. Egyik kedvencem, csak ajánlani tudom. Azok akik a South Park-ot vagy akár a family guy/archer típusú sorozatokat kedvelik, azok ezt is szeretni fogják.palesz77 írta: Pont el akarom kezdeni. Te nézed, és beszélgetni akarsz róla, vagy téged is vélemény érdekel? Ha nézed, akkor milyen?
Elkezdtem, és tényleg brutál gyorsan beszélnek bennePCsabi írta:Rick and Morty-t nézi valaki?
Ez a teória szerintem sem túl szilárd, de van egy másik:Rinku írta:Deus írta:GoT
Nah, vmi érdekeset találtam:
Deus írta:GoT
Nah, vmi érdekeset találtam:
én az ifú Pápát elkezdtem nemrég és nem tudom hova tenni, hova sorolni, szerintem vicces, és ugyanakkor furcsa is, de mégis leköt az ahogyan az "ifú Pápa" viselkedik. szerintem pont benne van az, hogy kíváncsi legyen az ember a következő részre. de nem mondanám izgalmasnak, és feszültséggel teli sorozatnak sem (eddig), inkább egy picit érthetetlen még így az elején.divadka írta:Üdv,
Engem is élért a GoT utáni sorozat ínség.
Van pár jelöltem az űr kitöltésére:
Borgiák, Róma, Tudorok, Reign, Last kingdom és Az ifjú Pápa.
Elsősorban az első négyben gondolkodom.
Aki látta ezeket elmondaná melyik volt a kedvence és miért?
Előre is köszönöm az ajánlásokat.