Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a te hibád, maga a cikk eredeti, amit másoltál, ebben csak az a vicces, hogy én úgy tudom, hogy 44+34 az talán 78 és nem 74.BarcafanTomee írta:BakambuKína
Cedric Bakambu becomes Africa's most expensive player of all time once deal with Beijing Guoan goes through.
€44m fee + club must pay €34m in recently introduced tax (to aid local football, stem tide of foreigners) = €74m total.
DRC star to earn €18m a year.
Pénz, pénz, pénz más nem számít. Elvileg több PL ajánlatot is visszautasított.
PCsabi írta:Az ugye megvan, hogy nyáron lejárt volna van Dijk szerződése?
A Barcelonát azért fenyegetik feljelentéssel, mert az Atlético Madrid mint klub tudta, hozzájárulása nélkül tárgyalt az egyik játékouskkal, Van Dijk esetében erről szó sincs. A transzfert egyébként csak bejelentették, hivatalosan január 1-én, azaz a transzferidőszak első napján regisztrálják majd őt.BarcafanTomee írta:Ezt a Van Dijk igazolást több téren sem értem.
1. Minket már a fél világ fel akar jelenteni ha szóba állunk valakivel az átigazolási szezon előtt, ők meg már igazolnak is?
Nero. írta:Van Dijk 90 millio euróért ment a Southamptonbol a Liverpoolba. Elérkeztünk egy teljesen új korszakhoz. Meg a vegen kiderül hogy Dembelé vételi ára reális volt, Neymar kivásárlási kritériuma volt alacsony..
akkor ilyen elven ezentúl minden komoly klub letojhatja az FFP, mondván, hogy minket úgysem zárnak ki.LG írta:Én is így gondolom. Vmi látszatintézkedés lesz, hogy megnyugodjon egy kicsit az emberek igazságérzete, de amúgy senkinek sem lenne érdeke egy ilyen komoly büntetés, néhány szűklátókörű kárörvendőn kívül mindenki veszítene vele.Külvilágnak ez kell, de szerintem ennyi és semmi több. BL sem szól már semmiről csak a pénzről, most egy PSG-t kizárnának ilyen játékosokkal, helyette indulna a következő Franciaországból...Több tíz/száz milliót bukna az UEFA is.
Azért hosszú távon még jót tehet az UEFA-nak, a bevételeknek, az egész sorozatnak, ha nem 2-3 arab kézben lévő csapat vásárolja fel az összes klasszist, hanem lenne mondjuk 8-10 csapat, amelyik bármikor megnyerheti a BL-t. Egyszer úgyis olyan pontra jut a dolog, hogy példát kell statuálni, hogy megálljon ez a folyamat, szerintem a 2 játékos összesen 400 millióért 1 nyár alatt egész jó lehetőséget ad erre.LG írta:Én is így gondolom. Vmi látszatintézkedés lesz, hogy megnyugodjon egy kicsit az emberek igazságérzete, de amúgy senkinek sem lenne érdeke egy ilyen komoly büntetés, néhány szűklátókörű kárörvendőn kívül mindenki veszítene vele.Külvilágnak ez kell, de szerintem ennyi és semmi több. BL sem szól már semmiről csak a pénzről, most egy PSG-t kizárnának ilyen játékosokkal, helyette indulna a következő Franciaországból...Több tíz/száz milliót bukna az UEFA is.
+Correa, Carrasco és Gaitán is inkább támadó, érdekes.visca el barca írta:mi a jóisten, 6 csatárral fognak játszani? torres, griezmann, gameiro, vietto meg még a jó ég tudja kisPCsabi írta:Diego Costa -> Atletico, 50 millió font.
mi a jóisten, 6 csatárral fognak játszani? torres, griezmann, gameiro, vietto meg még a jó ég tudja kisPCsabi írta:Diego Costa -> Atletico, 50 millió font.
Azért jól esne.LG írta:Én is így gondolom. Vmi látszatintézkedés lesz, hogy megnyugodjon egy kicsit az emberek igazságérzete, de amúgy senkinek sem lenne érdeke egy ilyen komoly büntetés, néhány szűklátókörű kárörvendőn kívül mindenki veszítene vele.Külvilágnak ez kell, de szerintem ennyi és semmi több. BL sem szól már semmiről csak a pénzről, most egy PSG-t kizárnának ilyen játékosokkal, helyette indulna a következő Franciaországból...Több tíz/száz milliót bukna az UEFA is.
Én is így gondolom. Vmi látszatintézkedés lesz, hogy megnyugodjon egy kicsit az emberek igazságérzete, de amúgy senkinek sem lenne érdeke egy ilyen komoly büntetés, néhány szűklátókörű kárörvendőn kívül mindenki veszítene vele.Külvilágnak ez kell, de szerintem ennyi és semmi több. BL sem szól már semmiről csak a pénzről, most egy PSG-t kizárnának ilyen játékosokkal, helyette indulna a következő Franciaországból...Több tíz/száz milliót bukna az UEFA is.
Hogy merészeled? Az UEFA egytől-egyig becsületes szakemberekből áll, akik a belüket is kidolgozzák a sportág iránti szeretetük miatt és semmi más nem motiválja őket, mint az európai labdarúgás fejlesztése és népszerűsítése!visca el barca írta:zsebből fizetik a 100 milliókat, gondolom nem nehéz egy-egy illetésnek adni egy vaskosabb borítékot.
Külvilágnak ez kell, de szerintem ennyi és semmi több. BL sem szól már semmiről csak a pénzről, most egy PSG-t kizárnának ilyen játékosokkal, helyette indulna a következő Franciaországból...Több tíz/száz milliót bukna az UEFA is.visca el barca írta:akkor vizsgálódni se kezdtek volna el.LG írta:Aligha.