Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még csak szeptember, de ha a két Clásicón elhozunk legalább 2 pontot, akkor azért elég jól nézne ki a dolog. Arra legalább jó ez a 7 pont, hogy a RM-nek a mi botlásunkra kell várnia, nincs a kezükben a sorsuk.Nero. írta:Tehát akkor kezdhetjük ünnepelni a bajnoki címet?Messias2 írta:Még csak szeptember van, de 3 hazai botlás kötelező meccseken fix, hogy nem fog beleférni a végelszámolásban.
Tehát akkor kezdhetjük ünnepelni a bajnoki címet?Messias2 írta:Még csak szeptember van, de 3 hazai botlás kötelező meccseken fix, hogy nem fog beleférni a végelszámolásban.
azért választottam a te hsz.-edet, mert a Bale-re vonatkozóval különösen egyetértek, de a többi is ül.Nero. írta:Amúgy ha Bale sarkazása bemegy az simán az év gólja (nyilván örülök a Real vereségének, de az a pali megérdemelte volna azt a gólt amúgy mert jogtalanul kap rengeteg ürüléket a nyakába), plusz a végén megint nagyon bekerítették a Betist mint a Valenciát.
Centiken múlt most is, nem felejtettek el focizni Madridba. Lehet hogy idén a bajnokságból hamarabb kiszállnak (még ezt se kiabálnám el), de a BLbe életveszélyesek lesznek megint.
Azért abban az ívelősdiben elég jók, akár rögzített helyzetről akár beadásról van szó, nálunk pedig az a hétvégi fejes ellenére is gyenge pont.S.Agüero írta: Azért ennyire ne féljünk már tőlük. Oké, én nem láttam a SZK-t, de a jelenlegi papírforma inkább fordítva lenne szerintem...
Ugyanazt látom, amit tavaly, ha elfogy a tudomány, akkor mennek az ívelések, nincs más forgatókönyvük.
Azért ennyire ne féljünk már tőlük. Oké, én nem láttam a SZK-t, de a jelenlegi papírforma inkább fordítva lenne szerintem...mert jelenleg a papírforma az az, hogy a két klasszikuson jó, ha 1 pontot tudunk majd szerezni.
válogatott szünet előtt van két meccsünk még, ha jól nézem, azokat be kell húzni mindenképpen,aztán atma. ott is nyerhetünk, simán háromesélyes a bugi.Nero. írta: Nemrossz eddig, de nekünk továbbra is hozni kell a kotelezoket mert ez a 7 pont egy hét alatt leapadhat.