utóbbi 2nél szerintem nem írtam, nem is láttam azokatS.Agüero írta: Ezt minden meccs alatt le kell írnod.Utóbbi 2 alkalommal nem jött be.

utóbbi 2nél szerintem nem írtam, nem is láttam azokatS.Agüero írta: Ezt minden meccs alatt le kell írnod.Utóbbi 2 alkalommal nem jött be.
Ezt minden meccs alatt le kell írnod.csababarca írta:behúzzák így is, idő kérdése a gól.
betisnek ki kellett volna használnia a lehetőségeit, akkor most lehetne reménykedni.
Szerintem a hétvégit behúzzák. Vannak gondjaik,de hogy harmadjára is pontot bukjanak zsinórban,nem tudom elképzelni. Erős a Soci,de sima vendéget érzekMessiNeymarSuarez írta:
Egy meccs is több mint a semmi.
Marcelo, Roni nélkül azért nem lesz sétagalopp, persze így hogy várjuk a pontvesztést fix hogy behúzzák...![]()
Azért adnék egy olyan 4-2-t mint amit 3 éve toltak, na mindegy majd ellenünk.
Egy meccs is több mint a semmi.Sinya22 írta:Marcelo eltiltását kettőről egy meccsre csökkentették. Nyugodtan el is lehetett volna törölni,hátba rúgni az ellenfelet nem nagy dolog
Nagyrészt korrekt dolgokat írtál, de e mellett nem tudok elmenni. Ezt ugye nem gondolod komolyan. Vagy a meccs szó helyett az évet használtadVeidt_madridista írta: A színészkedést is felhozta valaki ebben a topicban két napja, mikor már kb. 2 éve nem volt valódi színészkedése.