Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont két hete kóstoltam, testvérem kapott ajándékba. Finomnak finom volt, de mint ha egy az egyben sütő rumot ittam volna. Olyan mintha egy jó fajta kókuszgolyót innál csak kókusz nélkül.visca el barca írta:
bár itthon nem sok helyen kapni, próbáld ki a black spiced verzióját, az egyik legjobb fűszeres rum amit valaha ittam
Fény jó. Pécsen tavasszal egyetemi napokon az istennek se bírtam berúgni, pedig már duplatequiláztunk hajnal 3kor de semmi haszna nem volt, aztán megtaláltuk a fényes pultot....volt 12 féle, mindből ittam kettőt.Initom írta:Igyatok fénytjó az szörpbe,de nesteaba is. Ha nagyon eldurvult a buli akkor még Jagerbe
1 üveg több embert is képes lehet eltenni,bár amikor megszokod nehezebb
jó pálinka, rossz pálinka...recrea írta:...
Ebből meg már szerencsére kinőttemS.Agüero írta:Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.![]()
Ilyenkor szokott az jönni, hogy "B*zi, aki nem iszik!"Egyébként múltbamból fakadóan mindenki tudja, h keményen iszok, viszont amit nem szeretek/ami pocsék/amit nem akarok meginni, azt nem fogom, egyféleképpen tudom megúszni ezt, ha kb vérig sértem azt, aki kínál vagy fizet, mert a tököm tele van azzal, h a magyar nem érti a "nem" szót.
Tanúsíthatom!recrea írta:Aki szerint büdös a házi pálinka vagy öklendezik tőle, az még sosem ivott jó pálinkát.
Apám olyan kajszit csinál, h baráti körben először szép szóval könyörögnek, aztán fenyegetnek, h adjak el nekik 6000-ért, de nem tudok, mert nincs mennyiség, azt az évi 20-25 litert megisszuk mi
én kóstoltam már bőven combos árkategóriájú, 47328x aranyérmes árpád prémiumot, matheus spiritet, márton és lányait, báró harruckernt, pont olyan ihatatlanok voltak mint apám mindent bele cuccarecrea írta:Aki szerint büdös a házi pálinka vagy öklendezik tőle, az még sosem ivott jó pálinkát.
Hasonlóan recreahoz a sört/bort az ízéért iszom, annyira kellemes, amikor megkóstolsz egy portert és a végén érzed a kávés ízvilágot, vagy egy caberne franc-nak a semmivel sem összehasonlítható íze.recrea írta:Jó sör, jó bor, jó pálinka...én szinte csak ezeket iszom, jager, ha olyan banda van, aki azt tolja. Nekem már nem célom, h kiüssem magam, csak úgy sikerül![]()
Ezeket az ízükért, meg a hangulatért iszom, van olyan barátom, aki nem szereti az alkoholt, csak azért issza, h berúgjon. Én spec imádom a sör/bor ízvilágát
nyugi, nem vagy egyedül én 36 vagyok és 6 éve nem ittam egy kortyot sem, mondjuk nem azért mert akartam, hanem mert tiloszola8787 írta:29 éves magyar férfi vagyok és utálom az alkoholt, kileszek toloncolva
hát kb.visca el barca írta:főleg az itthon népszerű sierra tequila mellé, aminek annyi köze van a tequilához mint AG-nek a focihozTromort77 írta:De csak a gyenge fajta tequilazás kapcsán alakult ki ez a só+cirom dolog
bár itthon nem sok helyen kapni, próbáld ki a black spiced verzióját, az egyik legjobb fűszeres rum amit valaha ittamTromort77 írta:Amúgy én mostanában a Captain Morgan-re álltam rá.
főleg az itthon népszerű sierra tequila mellé, aminek annyi köze van a tequilához mint AG-nek a focihozTromort77 írta:De csak a gyenge fajta tequilazás kapcsán alakult ki ez a só+cirom dolog
Nem értem az összefüggéstzola8787 írta:Csakis azokat az embereket tudom megérteni, hogy a fideszre szavaznak, akik havonta nettó minimum 250-et megkapják heti max 40 óra munka után, juttatások nélkül. A többi pedig mazochista.