Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Minden ember más és más, neki lehet most nehezebbNero. írta:Ez a legjobb mentseg idaigDWade3 írta:A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segítettSzóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni
Miert es a tobbi Del-Amerikainak nincs? Vagy tegnap kezdte el a profi karrierjet hogy meg nem szokott hozza? En voltam mar 6 es 9 oras jet lagbe is, az elso 2 nap tenyleg kemeny de utana barki felveszi a ritmust. De ittt meg mindig civilekrol beszeleunk es nem elsportolokrol.
Kezd kikopni, nem fekszik neki a Valverde altal rabizott szerepkor, es gondolom az onbizalma is egyre jobban megzuhan, ez tortenik most vele. Nem a jet lag meg a vizipipa az oka.
Ez a legjobb mentseg idaigDWade3 írta:A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segítettSzóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni