Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ez a legjobb mentseg idaigDWade3 írta:A múltkori bajnokit skysports-on néztem, ott mondta a csávó, hogy Suareznek valószínűleg jet-lag-je van és általában 2 hét amig helyre rázódik az ember biológiai órája, amin véleményem szerint ez az 1 hét alatt 3 meccs nem sokat segítettSzóval majd ha 1 hét múlva is betli lesz akkor kezdjünk aggódni

mondjuk az a baj, hogy nagyon sok mindenkinek kellene a perc. nem most, mert most jol megy az alap kezdo, de serules, faradas, pihentetes eseten nem lesz annyira [auto_cenzúra] null kilometeres paulinhot, denist, gomest, dignet, vermat, pacot nezni.Tromort77 írta: SR-nek meg amúgy is kellenek a percek, nem azért ragaszkodott hozzá EV, hogy aztán a padon ücsörögjön.
Adom amit írsz, de az idézett részhez annyit, hogy miért nem a posztján játszatják? Oké, megoldja a jobb bekket is, mert intelligens játékos, de én nagyon nem vagyok híve ennek a dolognak, hogy idegen posztokon játszatunk embereket, pláne ha van oda ember.Tromort77 írta: SR-nek meg amúgy is kellenek a percek, nem azért ragaszkodott hozzá EV, hogy aztán a padon ücsörögjön.