Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja igen, azt akartam is kerdeni, lattam az elo topicban is elo vetted. Szerintem az pont nem az o hibaja volt, inkabb az Albae... Akart kijonni, hogy tisztazzon, erre Alba elrugta elole, de nem is tudom abbol mit akart kihozni, mivel se passz, se felszabaditas volt.Nero. írta:Mint elsőszámú kritikusa, úgy jogos hogy megdicsérem amikor rászolgál. Volt egy buta kijovetele, de az 5. gol előtti passzal kompenzált.
3 meccs, 3 clean sheet, ez kell ide, így tovabb.
Hagyd nincs értelme. Már eldöntötte. Komolyan örülnék, ha csak vele lenne problémánk.S.Agüero írta:giggs írta:Mondjuk az sem volt rossz, amikor fejbe rúgta labdával a celtás gyereket, aztán bepattant róla. Ha nincs az a gól megfordítjuk a meccset, 3 pont és bajnoki cím. Kiscsapatok ellen is sok pontot veszítettünk, mert egy lövés ment a kapunkra, az is gól lett. Ezért kell a bravúr, de az nincsVagy ha Ney belövi a RM elleni ziccerét 1-0-nál, vagy sorolhatnánk még tovább, sok értelme van.
Lábbal gyenge és nincs bravúrja? Atya ég, gránátvörös-kékben szoktunk játszani, hátha segít.
giggs írta:Mondjuk az sem volt rossz, amikor fejbe rúgta labdával a celtás gyereket, aztán bepattant róla. Ha nincs az a gól megfordítjuk a meccset, 3 pont és bajnoki cím. Kiscsapatok ellen is sok pontot veszítettünk, mert egy lövés ment a kapunkra, az is gól lett. Ezért kell a bravúr, de az nincs
Mondjuk ez csak 19,de a 20. legyen Mignolet és akkor teljes a sorFecooo írta:Sinya22 írta:Felsorolod az első 20-at? Érdekelne
Király, Gulácsi, Bogdán, Dibusz, Kemenes, Rüstü, Busquets, Barthez, Schmeichel, Bravo, Neuer, Casillas, Casilla, Valdes, Neto, Caballero, Cech, Palop, Diego Lopez
kell még?
Sinya22 írta:Felsorolod az első 20-at? Érdekelnegiggs írta:Gyenge kapusunk van. Nincs benne az első húszban. Lábbal is gyenge, lassan teszi tovább, éles helyzetben ellenfélnek. Bravúr semmi
Felsorolod az első 20-at? Érdekelnegiggs írta:Gyenge kapusunk van. Nincs benne az első húszban. Lábbal is gyenge, lassan teszi tovább, éles helyzetben ellenfélnek. Bravúr semmi
Bakker, és tényleg..recrea írta:Ráverte a kapufára a gyerek a labdát, onnan meg telibekapta Mats fejét és továbbpattant, köze se volt hozzá.
recrea írta:Ráverte a kapufára a gyerek a labdát, onnan meg telibekapta Mats fejét és továbbpattant, köze se volt hozzá.
Pontosan. Nem is értem miért adtuk el Bravo-t aki azóta is brillírozik a Manchester City-ben és hibátlanul véd. Szerintem vissza kéne hozni, sokkal jobban járnánk vele. Még van benne legalább 4 jó év.giggs írta:Gyenge kapusunk van. Nincs benne az első húszban. Lábbal is gyenge, lassan teszi tovább, éles helyzetben ellenfélnek. Bravúr semmi
Ezekben ő nagyon jó, kivételes reflexei vannak. Sok ilyen védést mutatott már nálunk.palesz77 írta:MAtS reflexmozdulata tegnapról. Minél több ilyet nálunk is!
Nem embertelen volt, hanem baromi fontos. Azért ott kellett lennie. Zárni a rövidet, de a hosszút is lefoglalni amennyire lehetett, a távolság is megfelelő volt stb, ha elrúgja mellette egy szót sem szólhatnánk. Kihagyni inkább volt nehezebb.recrea írta: Visszanéztem, de. Zárta a szöget, kb ennyit kellett, el is találták a lábát.
A többi részét meg ne nekem szánd, kb sose írtam róla rosszat, de néhányan olyan védéseket neveznek embertelen bravúrnak, amit a nb1-ben is illik megfogni.
Visszanéztem, de. Zárta a szöget, kb ennyit kellett, el is találták a lábát.Normandia írta:Hát nem. Nézd vissza a lassitásokat, bár biztos vagyok benne, hogy egy jó szót sem kap. Nyilván, ha bement volna, akkor meg képtelen bravúrt bemutatni meg hasonló kritikák jönnének. A lényeg, hogy ma sincs rajta sapka.recrea írta:Azt a helyzetet inkább berúgni lett volna bravúr, mintsem kivédeni. Fontos védés volt, de bármelyik tucatkapus fogta volna.Egész meccsen 3x jutottak el a kapunkig, amiből az egyik les volt. Zsírozhatott volna a kapufa mellett a cserékkel.
Hát nem. Nézd vissza a lassitásokat, bár biztos vagyok benne, hogy egy jó szót sem kap. Nyilván, ha bement volna, akkor meg képtelen bravúrt bemutatni meg hasonló kritikák jönnének. A lényeg, hogy ma sincs rajta sapka.recrea írta:Azt a helyzetet inkább berúgni lett volna bravúr, mintsem kivédeni. Fontos védés volt, de bármelyik tucatkapus fogta volna.