Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rafinhaval - a sérülékenységen kívül az apja a baj- akárcsak a bátyjával kapcsolatban volt. Mazinho felbukkant a klubnál és fiai részére követelőzött, fenyegetőzött. Az ilyen játékost edző és vezető szereti kapun kívül tudni.Kovbal88 írta: De lehet, de az is, hogy a csapatvezetés kérte erre, hogy januárba önként elmenjenek azok, akik a lelátom vannak.
Pedig szükség lenne rájuk, Vidal, Rafinha nem rossz kiegészítő játékos, sokat tudnak adni a csapatnak az erőltetett menetben.
De lehet, de az is, hogy a csapatvezetés kérte erre, hogy januárba önként elmenjenek azok, akik a lelátom vannak.Samper írta:Az nem lehet, hogy mivel Valverde kialakított egy fix 18-as keretet, ezzel jelzi a többieknek és a vezetőségnek, hogy ők csak púp a hátán és szükség esetén inkább B-sekhez nyúl, akik játékban vannak?
Kb. egyetértek.palesz77 írta:Kupa első 2 meccsén, ha időben megnyerjük a BL csoportot, azon kívül meg sérüléshullámok esetén. Amúgy szerintem sehogy.
Kíváncsi leszek Mirandara. Cucu távollétében elég komolyan teljesített szerintem, Morey-el nagyon jó kis szélső párost alkotnak.palesz77 írta:Akit érdekelne, 4-től Barca - Juve ifi BL, itt vannak a kezdők. Barca oldalon van pár akit érdemes figyelni, Morey, Busquets, Puig, Gómez, Ruiz és Cuenca pl.
Youtube link hozzá.
Köszi szépen. Ezek szerint némi reális esélye csak Aleñának van - a többiek valami fantasztikus járvány esetén lehetnek kisegítő megoldások.Gareth Tello írta:Az A-listán csak Ortolá szerepel.Samper írta:Tudja valaki, hogy a B-ből kiket regisztráltak a BL keretbe?
A B-lista egyelőre nem lett nyilvánosságra hozva - ezen korlátlan számú játékost lehet regisztrálni, és elég csak egy adott meccs előtti napon elküldeni az UEFA-nak.
Ha jól értelmezem az angol nyelvű szabályleírást, a Barça B-listájára olyan játékosok kerülhetnek fel, akik 1996. január elsején vagy ezután születtek, és 15. születésnapjuk óta legalább két évet - megszakítás nélkül - játszottak már a klubnál.
Ez alapján, ha jól számolom, a következő Barça B-játékosokat lehet majd felhívni a B-listán egy-egy meccsre: Palencia, Dani Morer, Tarín, Cucurella, Ferran, Oriol Busquets, Aleñá, Kaptoum, Carles Pérez, Abel Ruiz.
Mujica azonban szerintem nem lesz elérhető: ugyan ő 1996 után született, és már több mint két éve a klubnál van, viszont...
"A player may be registered on List B if he is born on, or after, 1 January 1996 and has been eligible to play for the club concerned for any uninterrupted period of two years since his 15th birthday..."
Ha jól emlékszem, Mujica 2015 nyarán érkezett a klubhoz, viszont 2016 januárjáig nem játszhatott tétmeccsen a FIFA-szankciók miatt. Utóbbi időponttól számítva pedig már nincs meg a két év.
Az A-listán csak Ortolá szerepel.Samper írta:Tudja valaki, hogy a B-ből kiket regisztráltak a BL keretbe?
Minthogy főleg középpályán és hátul nem sikerült a nyári igazolás, nem csapatépítési, hanem az A kiegészítési lehetőségei szempontjából vizslatnám a B keretet. Itt mindegy, hogy ki hány éves, az számít, hogy most mit tud. Viszont ha néhány kerettagot fel lehetne vinni, több játéklehetőség jutna a bimbódzó tehetségeknek.Samper írta:Tudja valaki, hogy a B-ből kiket regisztráltak a BL keretbe?
Tényleg nagyon jó a srác, de sajna most nyelt be egy hosszabb sérülést, azt írták, hogy akár 4-5 hónapra is kidőlhet.Chino írta:Van egy ismerősöm, aki mindig kijár a legkisebbek meccsére is és egyszer látta Orellanat, akiről azt mondta, hogy baromi tehetséges, ha majd feljön a B-be nagyon kíváncsi leszek rá.
palesz77 írta:Oriol Busquets vs Granada
Jobbnak tűnik mint amikor tavaly(előtt?) láttam játszani, jobban kell rá figyelnem innentől asszem.![]()
Nekem tavaly is tetszett, nem is értettem, hogy először miért nem akarták felhozni. Nagyon hajaz a játéka Sergioéra, talán védekezésben ad többet, mint Busi.
A Valladolid ellen mondjuk inkább kh-t játszott Martinez mellett, de akkor is többször elindult felfelé.
Chino írta:Morer nem hiszem, hogy berobbana.
Akkor mea culpa. Azt hittem Dani Morerre gondolsz. Mateut nem nagyon ismerem.palesz77 írta:Mateu Moreyre gondoltam a, Juvenil A jobbhátvédjére.Amúgy szerintem se fog még berobbanni, de pl most is elég jó kis meccset hozott le. Riqui kevésbé villogott most, de amikor nála a labda, valami szinte mindig van.. Nagyon bírom a kölyköt. 2-2-t játszottak amúgy sajnos a Juveniles srácok, semmi nem akart bemenni, pedig kőkemény egy kapuzás ment már a végén.
Mateu Moreyre gondoltam a, Juvenil A jobbhátvédjére.Chino írta:Morer nem hiszem, hogy berobbana.
Akkor megvan, hogy miért nem ő játszott Palencia kiesése miatt. Morer nem hiszem, hogy berobbana. Palencia fix kezdő, egy újabb sérülésnek/eltiltásnak kellene lenni, hogy kimaradjon és láthattuk, hogy így is inkább egy belső védőt dobott ki oda Gerard, pedig nagyon kíváncsi lettem volna mit tud mutatni a kicsi.palesz77 írta:Aláírni bármikor alá lehet bárhova, beregisztrálni nem lehet őket átigazolási szezonon kívül. De most olvastam, és meg is nyugodtam kicsit, mert elméletileg már régebben szólt neki és az ügynökének a klub, hogy keressenek egy új állomáshelyet. Így akkor nem gáz, és még Morey szempontjából jó hír is lehet akár. Egy kis szerencsével ő lehet az idei szezon Cucuja, csak a túloldalon.mvik írta:üdv. a szabadon igazolható játékosok tudtommal bármikor aláírhatnak valahova, ahhoz nem kell átigazolási időszaknak lennie nem?