Régebben nagyrészt az kapta az aranylabdát (jó, Owen, Cannavaro... ) aki akkor a világ legjobb játékosa volt. Na most azt ne mond nekem h tavaly akárki ki tudta azt mondani röhögés nélkül hogy "Cristiano a világ legjobb játékosa". Elismerem én is, UEFA legjobbját megérdemelte, mert az ha jól tudom a BL-ről, azon belül is a kieséses szakaszról szól, ahol nagyot ment, ha a tavalyihoz nézzük akkor az aranylabdát is megérdemli, arra próbáltam az egésszel célozni, hogy nem az kapja a bogyót aki a világ legjobb játékosa - pedig régen ezt jelentette, ezt akarta jelenteni -.Veidt_madridista írta:
Tavaly addig tolták a BL+EB szöveget, hogy Várhidi 1 hónapja még azt mondta CR azért kapjon idén aranylabdát, mert EB-t nyert a portugálokkal. És Várhidi-k szavaznak az aranyabda sorsán, a csávó azt sem tudja milyen évet írunk, nem véletlen kapta tavaly vmi embertelen nagy részét a szavazatoknak.
Annó R10-ről , Zidaneről, Kakaról, 08-as CR, Messi amikor megkapták, akkor azt tolták hogy "világ legjobb játékosa" kapta, ezt jelentette a cím, most már azt jelenti amit éppen akarnak hogy jelentsen. Tavaly az kapta aki bl+eb-t nyert, igaz hogy Pepe is, de ő nem számított pedig ugyanannyit ( sőt, az eb-n fixen többet is, de nem ő ugrándozott a kispad mellett) tett a címekért. Erre írtam azt hogy nagyrészt marketing díj lett, mivel mindig másért adják.