Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt neztem én is, ettől függetlenül gyenge.hdavid írta:34 km/h az kemény
hashajtó az majd meghozza a várt eredménytvisca el barca írta:reggelente én is szoktam küzdeni a wc-n, sok eredménye nincs. kb mint dölöfu mai játéka: nulla. nála már csak suarez gyengébb. rakéta viszont kifejezettem tetszik, ha legalább minden 2. meccsen így tolná az jó lenne. iniesta is jól kezdett, de őrajta már megint érezni, hogy 30 perc után belassul...Bob_Marley írta:Deulofeu nagyon hajt, le a kalappal előtte.
Nemkell golt rúgnia. Helyzeteket alakítson ki vigyen el 1 embert adjon gólpasszt goltrúgni ottvan Messi Suarez meg szerinte ma Rakotic is betalál.Tunyacsap73 írta:Dulifuli utolsó kezdése volt Ha ma nem rúg gólt
reggelente én is szoktam küzdeni a wc-n, sok eredménye nincs. kb mint dölöfu mai játéka: nulla. nála már csak suarez gyengébb. rakéta viszont kifejezettem tetszik, ha legalább minden 2. meccsen így tolná az jó lenne. iniesta is jól kezdett, de őrajta már megint érezni, hogy 30 perc után belassul...Bob_Marley írta:Deulofeu nagyon hajt, le a kalappal előtte.
Én lekapnám a francba.... Messi menne be középre két oldalt meg DD, aztán hadd szóljon. Paula is jöhetne Ini helyére.jangamen írta:tehát hogy Suarez mennyire sz@r, arra nincsenek szavak.