visca el barca írta:recrea írta:Sztem több szó eshet a védekezésről is...
egyelőre én ott sem látok túl nagy előrelépést. tegnap az alves simán lekontrázott minket 4-5x, egy komolyabb csapat ebből 2-t bever. piqué bűn lassú, SR úgyszintén, a kp meg még náluk is lassabb.. ha futásra vagyunk kényszerítve akkor teljesen halott a játékunk. az se véletlen, hogy az elmúlt 4 meccsünkön, kb mindenki a baloldalon támadt, a jobb oldalunk ezerszer sebezhetőbb tempóban mint a bal. ott azért alba meg umtiti tud futni ha kell...
Én is így látom. A Betis ellen még nem is volt akkora gáz, de tegnap az első gólunkig 2 komoly helyzetig is eljutott az Alaves, hátrányból pedig igencsak meleg lett volna pite.
A lassúság tényleg nagy hiányosságunk, félő, hogy a gyors csapatok simán szétfutnak majd minket. Én egyébként Messin is elcsodálkoztam, volt tegnap egy szituáció, mikor sprintelt az ellenfél után, de labda nélkül is lassabb volt, pedig nem hiszem, hogy előtte annyira kifutotta magát, az ő sebessége is kopik elég rendesen.
Semedo és Dembelé jól fog jönni, nekik van sebességük szerencsére. Vidal is gyors, de eddig ebben a szezonban védekezésben és támadásban sem mutatott semmit.