Na gyerekek, no para, a Mundo lehozta, hogy Bartoék mit találtak ki. Előre szólok, hogy üljön le mindenki, rendkívül innovatív ötleteik vannak, engem megvettek kilóra. Szóval, a
TOP SECRET: "Master plan" című cikk szerint a tervek:
- innentől nyár elején lesznek az igazolások rendezve
- sokkal komolyabb tervezés lesz körülöttük
- nem csak az edző kérésére jönnek játékosok, hanem előre gondolnak a klub jövőjére is az igazolásoknál
- jobban bízunk a fiatalokban, és megpróbálunk inkább tehetséges játékosokat vadászni
- jobban lesznek kezelve az eladások
Magyarul az a terv, hogy innentől úgy lesz kezelve a klub, ahogy normál esetben kéne..

Sokkoló. Gyönyörű tervek, érdekes módon pont a bizalmatlansági közben kerül napvilágra ez a zseniálisan innovatív ötlet. Melynek Segura lenne a feje, akit még jobban előléptetne Barto. Az elmélet amúgy tényleg jó, de 1) ennek alapnak kéne lennie, szomorú, hogy 2010 óta most jutottak el erre a szintre, 2) nekik pont nem hiszem el, hogy ezt ilyen jól csengően végig is vinnék. Mint a B csapat "felhozatalát", kb úgy tudom elképzelni. Ami lassan mindenről szól, csak a Masia nevelések kineveléséből nem.. Na mindegy, én már nagyon szkeptikus vagyok nyilván velük szemben, de a Sport és a Mundo azért szépen megtesznek mindent, hogy nehogy véletlenül is sikeres legyen a bizalmatlansági, az tisztán látszik.