Josep Maria Bartomeu

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.09.06. 08:16:46

Samper írta:B. szerint az idei keret erősebb, mint a tavalyi volt. Tavaly másodikak lettünk. Tehát... (??)
Magyarul talán csak márciustól kell Messinek folyton megmenteni földöntúli teljesítménnyel a csapatot ahhoz hogy megmaradjon a matematikai esélyünk, nem pedig már februártól... :lol:

Ha a 2011-es csapatot lecserélte volna Gomesekre akkor is ezt nyomatná hogy "erősebb ez a csapat mint a tavalyi".

Ehhez képest ott tartunk, hogy jobban kell reménykednünk Iniesta fittségéhez mint a lottóötöshöz, mert nélküle nagy bajban leszünk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2017.09.06. 07:36:39

Samper írta:B. szerint az idei keret erősebb, mint a tavalyi volt. Tavaly másodikak lettünk. Tehát... (??)
ennek a felvetésnek az értelme egy kövér 0.... #-o ](*,)
kit érdekel, hogy egy dilettáns pénzember mit mond a keretről, amikor ez csak píár szöveg? aki meg akár csak 1 mondatot is elemezni akar belőle, az finoman szólva sem atomfizikus...
elnézést modik... :oops:
Samper
Director del Fútbol

2017.09.06. 05:40:58

B. szerint az idei keret erősebb, mint a tavalyi volt. Tavaly másodikak lettünk. Tehát... (??)
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.09.05. 19:21:23

Hazudik piros az orra! Amúgy, ha nem jön Dembele, lehet hogy nyer a bizalmatlansági indítvány.
Szerintem most nem fog, ahhoz kellene zsinórban három vereség és kiesés a bl-ből. Ez így lehet kevés lesz. Bár hátha nem.
mess2009
Director del Fútbol

2017.09.05. 18:08:21

már elmondtam a véleményem a játékos vásárlásokról, arról is, hogy a Neymar ügy azért nem egy szokványos baromság amiket elkövettek LE. alatt, nekem azért az nem tetszik, hogy itt mindenki mindenért elmarasztalja Bartot, sőt! a pénzmosás-rémtörténetet tényként kezelik, most hogy Messi ügyét (szerintem érthetően elmondta) tovább pörög hogy hazudozik mindenki....
csak úgy mellesleg:az bevett szokás, hogy letárgyalnak egy szerződést és megállapodnak (vagy meg sem kell, mert egyszerűen így szokás...)az ünnepélyes aláírásban egy későbbi időpontban. na most ha az egyik fél ezek után elkezd húzódozni, hogy hát ez mégse jó.... én még várnék egy kicsit...., vagy most nem érek rá...? vagy előbb mondjon le az elnök?!...stb. már engedelmet azért éppen itt az orrunk előtt egy ügy amin jól látszik, hogy mennyire két fél kell egy szerződéshez.
lehet ajnározni a madridi maffiózót, hogy milyen okos volt a kivásárlási árakkal... csakhogy Neymar soha a büdös életben nem írt volna alá ilyen szerződést!! se itt sem máshol. akkor már tavaly elment volna.
van éppen elég Bartó nyakába varrható dolog de azért nem minden...
Cestus
Director del Fútbol

2017.09.05. 18:06:42

palesz77 írta:...
Én nem bánom, ha így csinálják mostantól, csak ne az FC Barcelona vezetőiként, hanem majd az új klubjuknál. :D
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.09.05. 18:02:16

Na gyerekek, no para, a Mundo lehozta, hogy Bartoék mit találtak ki. Előre szólok, hogy üljön le mindenki, rendkívül innovatív ötleteik vannak, engem megvettek kilóra. Szóval, a TOP SECRET: "Master plan" című cikk szerint a tervek:
- innentől nyár elején lesznek az igazolások rendezve
- sokkal komolyabb tervezés lesz körülöttük
- nem csak az edző kérésére jönnek játékosok, hanem előre gondolnak a klub jövőjére is az igazolásoknál
- jobban bízunk a fiatalokban, és megpróbálunk inkább tehetséges játékosokat vadászni
- jobban lesznek kezelve az eladások

Magyarul az a terv, hogy innentől úgy lesz kezelve a klub, ahogy normál esetben kéne.. :shock: Sokkoló. Gyönyörű tervek, érdekes módon pont a bizalmatlansági közben kerül napvilágra ez a zseniálisan innovatív ötlet. Melynek Segura lenne a feje, akit még jobban előléptetne Barto. Az elmélet amúgy tényleg jó, de 1) ennek alapnak kéne lennie, szomorú, hogy 2010 óta most jutottak el erre a szintre, 2) nekik pont nem hiszem el, hogy ezt ilyen jól csengően végig is vinnék. Mint a B csapat "felhozatalát", kb úgy tudom elképzelni. Ami lassan mindenről szól, csak a Masia nevelések kineveléséből nem.. Na mindegy, én már nagyon szkeptikus vagyok nyilván velük szemben, de a Sport és a Mundo azért szépen megtesznek mindent, hogy nehogy véletlenül is sikeres legyen a bizalmatlansági, az tisztán látszik.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.05. 16:53:47

Nervo írta:Visca!! Ennyi ellentmondásos vélemény és hazudozás után, téged ezek után még érdekel ezeknek az embereknek a véleménye?? :D Úgyis csak ujjal mutogatás lesz tőlük várható, lemondani úgysem akarnak mert akkor azt már bejelentették volna. :|
igen, érdekel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nervo
Capitá del Barça

2017.09.05. 15:47:15

Bartomeu: "We made a mistake in trusting too much in Neymar and his father"
"The club is OK, the work this board has done in seven years has placed the club in a good situation"

A lényeg: Neymar és az apja megbízhatatlan volt, hiba volt bennük megbízni. Rendben van minden, ez a vezetőség pedig a regnálása alatt jó helyzetbe hozta a klubot. =D>
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.09.05. 10:10:44

Vannak jó dolgok benne.. :D

"Why is Neymar leaving an opportunity?
To end the strength of the trident. It's been really good but it's had consequences. It's an opportunity to play a return to collective football in midfield, which is traditionally Barça's strength. "

Speciel ez a kedvencem. Mondjuk ha szó szerint vesszük az erős szót, akkor tényleg erősödött a középpályánk, szóval nem hazudik.
Nervo
Capitá del Barça

2017.09.05. 10:10:21

visca el barca írta:a mundon (meg a sporton is) van egy jó hosszú barto interjú.

Tamás, ha olvasol szívesen venném egy főoldali cikként. gondolom a mosdatás megy, meg az ámítás, de akkor is :D
Visca!! Ennyi ellentmondásos vélemény és hazudozás után, téged ezek után még érdekel ezeknek az embereknek a véleménye?? :D Úgyis csak ujjal mutogatás lesz tőlük várható, lemondani úgysem akarnak mert akkor azt már bejelentették volna. :|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2017.09.05. 10:14:14-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.05. 09:37:18

a mundon (meg a sporton is) van egy jó hosszú barto interjú.

Tamás, ha olvasol szívesen venném egy főoldali cikként. gondolom a mosdatás megy, meg az ámítás, de akkor is :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.09.03. 08:56:32

dentomi írta:
Samper írta:Itt az EGÉSZ volt rossz, miért foglalkoztok hamis részletekkel? Neymarról nem tárgyaltak, ő letette a kivásárlási árát. Amint leálltak volna tárgyalni, már nem lett volna az alap a kivásárlási ár. A sejknek egyébként ezek az összegek annyit jelentenek, mint másnak egy kétes tisztaságú WC papír.
Neymar :) Ha azért ment el aranylabda, hát megértem, ha a pénz miatt ami számomra sokkal biztosabbnak túnik. Gerinctelen féregnek tartom aki 2-3 év és kiég amennyiben nem nyernek bl.

Az olajosról inkább nem mondok semmit mert az nyomdafestéket nem túrne.
Nem lehet, hogy az a baj, hogy Rosell börtönbe van? Mivel korábban, ő irányított a háttérből szerintem, és addig azért mentek a dolgok, most van ilyen összeomlás mióta ő nincs?
dentomi
Jugador del Barça

2017.09.02. 22:38:28

Samper írta:Itt az EGÉSZ volt rossz, miért foglalkoztok hamis részletekkel? Neymarról nem tárgyaltak, ő letette a kivásárlási árát. Amint leálltak volna tárgyalni, már nem lett volna az alap a kivásárlási ár. A sejknek egyébként ezek az összegek annyit jelentenek, mint másnak egy kétes tisztaságú WC papír.
Neymar :) Ha azért ment el aranylabda, hát megértem, ha a pénz miatt ami számomra sokkal biztosabbnak túnik. Gerinctelen féregnek tartom aki 2-3 év és kiég amennyiben nem nyernek bl.

Az olajosról inkább nem mondok semmit mert az nyomdafestéket nem túrne.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
Samper
Director del Fútbol

2017.09.02. 22:15:58

Itt az EGÉSZ volt rossz, miért foglalkoztok hamis részletekkel? Neymarról nem tárgyaltak, ő letette a kivásárlási árát. Amint leálltak volna tárgyalni, már nem lett volna az alap a kivásárlási ár. A sejknek egyébként ezek az összegek annyit jelentenek, mint másnak egy kétes tisztaságú WC papír.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.09.02. 21:56:02

Eleve rögtön cáfolták Liverpooli források...

Olyan vezetőségnek meg egy szavát sem szabad elhinni, akik júniusban azt mondták hogy Messi már aláírt, csak külön keretek között szeretnék bemutatni az új szerződést...Ja, azóta sincs semmi, sőt be vallották hogy még nem írt alá..És ez csak egy hatalmas hazugság a sok közül.

Hatalmas pénzek ezek, de ha már ennyit kidobunk nem lenne jobb tényleg minőségi embert venni?
Ennyi erővel eladhatnánk Messit is, és vehetnénk belőle 10 darab Gomest, előrébb lennénk? Nem, mert ugyanúgy 11-en lehetnek a pályán, és abból posztonként a lehető legjobbaknak kell lenniük, azoknak pedig megkérik az árát.

Paulával is az a baj, hogy még a vezetőség sem azért vette mert ő benne látja a megváltót, hanem szimpla pénzmosásnak...
Komolyan, 40 milliós kivásárlási áron elhozzuk, ráadásul még változókat is adunk?! Hááá nóóóómális' ?

Ezért az árért már hozhattunk volna egy Európában játszó játékost, aki még magasabb minőséget/felkészültséget képvisel...
Matuidi 20 millióba fájt a Juvenek, nekünk is oda adták volna max 40-ért, főleg ha okosak vagyunk és a Neymar transzferbe beleszámítjuk...Akkor még lehet egy eurónkba sem került volna, mert nekik jó lett volna a plusz adót elkerülni.

Tavaly is 100 millió feletti összeget elvertünk olyanokra, akik vagy értelmetlenül jöttek, vagy pedig hozta volna egy saját fiatal azt a szintet amit a drágán vett játékos..
dentomi
Jugador del Barça

2017.09.02. 21:48:32

MessiNeymarSuarez írta: Ha annyi is lett volna, inkább értelmesebb lett volna az alap 140-150-hez hozzáadni Paula árát és ki is jön...

Nem értem az embereket, rendben Paula ellenszenves sokaknak , de miért mondanak valakiről véleményt akinek esélye nem volt még bizonyítani!
Nem sok mérkőzését láttam, de utólag megnéztem 2 Brazil válogatott meccsét, egyáltalán nem rossz játékos és bizony van benne spiritusz.

Nekem mindenképpen jó érzéseim vannak vele kapcsolatosan.

Honnan tudjuk hazudnak :)
6 éves koromban én is hittem a télapóban :mrgreen:
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
hajnesz
Entrenador del Barça

2017.09.02. 21:44:53

Amúgy honnan tudjátok, hogy hazudnak Coutinho ügyben, azon kivül, hogy rühellitek az egész bagázst, és akkor biztos hazugok is :lol:
Ha annyi is lett volna, inkább értelmesebb lett volna az alap 140-150-hez hozzáadni Paula árát és ki is jön...
Meg a tavalyi Gomes-Paco 100-at, Coutinho akár 300-at is megért volna!!!!!!!! Amúgy remélem érzitek, hogy itt milyen hatalmas számokról van szó...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.09.02. 21:32:11

Normandia írta:Tehát a kérdés az, hogy valóban 200 milla volt e Cout kivásárlása, avagy nem. Amennyiben igen, akkor ez nem kérdés, nem ér ennyit, ha meg nem, akkor tényleg menjenek a búsba.
Azok kíméljenek, akik semmi nélkül, értsd saját vélemény, mondják a magukét. A tények érdekelnek.
Mert ha ezt a világ szemében mondják és nem igaz, akkor tényleg megértek a "bitóra".
Ha annyi is lett volna, inkább értelmesebb lett volna az alap 140-150-hez hozzáadni Paula árát és ki is jön...

Soler Neymarról: "A távozásáról szóló hírek július végén indultak. Sem az elnök, sem pedig én nem tudtunk korábban arról, hogy távozni szeretne."
"Egy üzenetet kaptam a PSG-től, hogy szeretnék Neymart leigazolni, ezt az üzenetet július 19-én kaptam meg. Szerencse, hogy a WhatsApp megmutatja az üzenet érkezésének a dátumát. Így egyértelműen bebizonyítható, hogy nem januárban vagy márciusban kaptam ezt az üzenetet, hanem július 19-én."

:lol: :lol:
Bírom hogy még próbálják pökhendien kimagyarázni hogy ne nézzük már idiótának őket... :lol:
Július 19...Utána még mondogatták hogy 200% hogy marad, stb... :lol:

Neymar augusztus 2-3-án lett kivásárolva, lett volna fél hónapjuk hogy felkészüljenek az igazolásokkal...
dentomi
Jugador del Barça

2017.09.02. 21:23:20

Normandia írta:Tehát a kérdés az, hogy valóban 200 milla volt e Cout kivásárlása, avagy nem. Amennyiben igen, akkor ez nem kérdés, nem ér ennyit, ha meg nem, akkor tényleg menjenek a búsba.
Azok kíméljenek, akik semmi nélkül, értsd saját vélemény, mondják a magukét. A tények érdekelnek.
Mert ha ezt a világ szemében mondják és nem igaz, akkor tényleg megértek a "bitóra".
Te ezt tényleg elhiszed 200 milla?
Elmondták világosan, nem eladó!
Tények, ha itt mindenki a tények alapján postolna, 2 hozzászólás lenne a topicban :mrgreen:

Hazudtak ahogy oly sokszor megtették, és bizony a tények is bizonytották mindezt!
Normandia
Director del Fútbol

2017.09.02. 21:03:13

Tehát a kérdés az, hogy valóban 200 milla volt e Cout kivásárlása, avagy nem. Amennyiben igen, akkor ez nem kérdés, nem ér ennyit, ha meg nem, akkor tényleg menjenek a búsba.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
dentomi
Jugador del Barça

2017.09.02. 20:34:40

Magyarázhatjuk ezt bárhogyan, az egyetlen értelmes megoldás részükről az lett volna, korrekt módon beismerik, valami nem megy, nem jól tettük a dolgunkat és lemondunk.

Nem, nem mondtak le, belemennek egy hosszú és siralmas játékba (bizalmatlansági szavazás ) , unkorrekt elmebajos banda akiknek minden fontos csak nem a Barcelona.

Van az a pont amikor már nem szabad erőltetni mert többet ártasz magadnak és a környezetednek mint amit az erőlködéssel elérnél.
Samper
Director del Fútbol

2017.09.02. 20:24:44

Van egy óriási különbség a között, hogy valaki egyenként nézi a húzásokat, mint ha az egészet együtt. Ők egyenként nézik a dolgokat és mindenegyes esetben tudják, hogy mit miért csináltak és mit miért nem. Vannak nálunk is, akik képesek elrágódni a Neymat ügy részletein, Dembelé árán, Paulinho korán és csak árán, Deu személyén stb. De van, aki az EGÉSZET nézi. És ezek számára az egész átigazolási história egy nagy kudarc.
Már edzőkérdésben látszott, hogy a változtatást minimalizálni akarják. Előbb LE és és segédje - aztán Valverde, aki ki is mondta, hogy másoktól kapja vagy nem kapja a játékosokat, neki szava sincs. Aztán a Messi ügy. Rengeteget dolgoztak a hosszabbításon - nem sikerült. Erre azt hazudták, hogy meg van a megállapodás. A másik kérdés: a fölöslegesek. Bevallani nem akarták, hogy kötük vannak a tavaly igazoltak. Ezért sorra visszautasítottak minden érdeklődést és csak abban gondolkodtak, hogy kapjanak értük többet, mint amennyiért hozták. Nyakukon maradt a cucc. Aztán Neymar. Nem vették észre, hogy menni készül, hazudtak 200%-ról, aztán puff.
És csak ezután az ideigazolások. Nagy volt a mellény, hogy mi a Barca vagyunk, mindenki boldog, ha idejöhet. Kezdődött a Verratti üggyel. Nagy garral, nyíltan csinálták, remélték, hogy Verratti kiveri magának az elengedést. Nem sikerült. A sejkre fogták, nem a modelre. A modelt megismételték Dembelé és Coutinho esetében is. Dembelénél jó drágán sikerült, Coutinhonál bukta. Na és akkor a B variánsok. Verratti B-je Paulinho és Seri voltak. Az egyik jött, a másik nem - mindkettő nevetséges fordulatokkal és rossz belső kommunikációval. Coutinhonak nem tudjuk, ki volt a B variáns, de bűnösen lelazsálták ezt a kérdést a kulisszák mögött és előtt egyaránt.
Vagyis a jobbhátvéd probléma feltételesen kipipálva, Neymar utódlása feltételesen megoldva, a középpálya változatlanul megoldatlan és az egész keret további leértékelődését nem akadályozták meg. Messi kése pedig a torkukon - aktuálisabban, mint valaha.
dentomi
Jugador del Barça

2017.09.02. 20:24:04

visca el barca írta:ha a pool tényleg 200 millió fontot kért, akkor azt gondolom, hogy nem telefonon, bemondásra adták meg, hanem van róla hivatalos papír. semmi más dolguk nem lenne, mint bemutatni. egy normalis újságíró már rég kikérte volna tőlük
Dehogy kért a Pool 200 milliót, elmondták nem eladó, ezek a kretének meg nem értették meg.
Az milyen már, elmennek igazolni aztán kagylóznak a főnöknek, gyere apu mert bennünk nem vesznek komolyan!

Az egész x év igazoláspolitikájuk egy hatalmas tragikomikum, egyszerűen hihetetlen hogy (állítólag hozzáértő emberek nem látták már 2 éve hogy óriási bajok lesznek).

Az a kérdés mit dolgoztak ezek x éven keresztól, miért fizették őket?

Amit elértek az nem semmi,van jó pár emberük akik a fél szezont a leláton töltötték elképzelhetetlen pénzért.

Lehet leadtak nekik a fizuból? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dentomi 2017.09.02. 20:25:53-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.09.02. 20:14:36

ha a pool tényleg 200 millió fontot kért, akkor azt gondolom, hogy nem telefonon, bemondásra adták meg, hanem van róla hivatalos papír. semmi más dolguk nem lenne, mint bemutatni. egy normalis újságíró már rég kikérte volna tőlük
Kép
Válasz küldése