Pont ezekben látszódik, hogy miért mondom, hogy nyers. Nem tudja kiválasztani a jó megoldást, tegnap többször is elhagyta, elvesztette, belevezette az emberbe. Kikerülhetetlen egyszerűen, hogy óriási kockázat volt ekkorát invesztálni bele és szerintem nagyon nagy balgaság. Az alapjai jók, ez nem kérdéses, de egyelőre ennyit tudunk róla mondani.palesz77 írta:Nem értem mire gondolsz.messideco írta:A szavazásban egy retinát égető helyesírási hiba: meghattározó...Köszi amúgy, nem vettem észre.
Ha meg már írok ide. Tényleg nem volt fergeteges meccse tegnap, de biztató jelek voltak azért. A kedvencem ez a kis megindulás volt tőle, még ha labdavesztés is lett a vége. Amilyen könnyedén ver meg embereket pár méteren, az valami félelmetes. Idő kell még neki, szerintem Neymar első szezonjánál nem fog sokkal jobbat hozni idén még - reméljük azért annál jobb lesz -, de nagyon meglepődnék, ha idővel nem válna be. Az első gól előtt meg külön pacsi neki is a labdaátvétel miatt, már azzal megverte az emberét, és ebből mehetett aztán Messi. Apróság, de ilyeneken múlhatnak gólok.
Ousmane Dembélé
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

- Chino
- Llegenda del Barça
Még alig edzett a csapattal, előtte játszott szűk fél órát. Nem tanulhat bele egyből a játékba. A helyezkedési hibák, pontatlan passzok bőven betudhatóak ennek. Ami nagyon látszott, hogy még bátortalan, ami 20 évesen ekkora nyomással nem is csoda, de voltak olyan megmozdulásai, amin látszik, hogy nem egy nyeretlen kétéves.Nero. írta:Én még várnék. Egyáltalán nem lepődnék meg ha ő lenne a mi Gareth Baleünk. Semmi olyat nem lattam tegnap tole ami utan azt mondanàm hogy feltètlen neki kell kezdenie a Getafe ellen és nem Deulofeunak.Rivaldo11 írta:A körülményeket figyelembe véve, nem volt vészes tegnap egyáltalán. Az első gól előtti labdaátvétel tényleg szép volt, de a 3. gól előtt is ügyesen mozgott keresztbe. Apró jelek, de mutatják, jó lesz Ő nagyon is. Alapképességei szenzációsak, kis összeszokás, bátorság kell még.
Adni kell neki a perceket hogy szokja, formába kerüljön de elobb villantani kell valamit, nehogy itt bekényelmesedjen hogy azonnal alapkezdő lesz.
Én áprilisig várnék a megítélésével.
Forca Barca!!!!
Én még várnék. Egyáltalán nem lepődnék meg ha ő lenne a mi Gareth Baleünk. Semmi olyat nem lattam tegnap tole ami utan azt mondanàm hogy feltètlen neki kell kezdenie a Getafe ellen és nem Deulofeunak.Rivaldo11 írta:A körülményeket figyelembe véve, nem volt vészes tegnap egyáltalán. Az első gól előtti labdaátvétel tényleg szép volt, de a 3. gól előtt is ügyesen mozgott keresztbe. Apró jelek, de mutatják, jó lesz Ő nagyon is. Alapképességei szenzációsak, kis összeszokás, bátorság kell még.
Adni kell neki a perceket hogy szokja, formába kerüljön de elobb villantani kell valamit, nehogy itt bekényelmesedjen hogy azonnal alapkezdő lesz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A körülményeket figyelembe véve, nem volt vészes tegnap egyáltalán. Az első gól előtti labdaátvétel tényleg szép volt, de a 3. gól előtt is ügyesen mozgott keresztbe. Apró jelek, de mutatják, jó lesz Ő nagyon is. Alapképességei szenzációsak, kis összeszokás, bátorság kell még.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem értem mire gondolsz.messideco írta:A szavazásban egy retinát égető helyesírási hiba: meghattározó...

Ha meg már írok ide. Tényleg nem volt fergeteges meccse tegnap, de biztató jelek voltak azért. A kedvencem ez a kis megindulás volt tőle, még ha labdavesztés is lett a vége. Amilyen könnyedén ver meg embereket pár méteren, az valami félelmetes. Idő kell még neki, szerintem Neymar első szezonjánál nem fog sokkal jobbat hozni idén még - reméljük azért annál jobb lesz -, de nagyon meglepődnék, ha idővel nem válna be. Az első gól előtt meg külön pacsi neki is a labdaátvétel miatt, már azzal megverte az emberét, és ebből mehetett aztán Messi. Apróság, de ilyeneken múlhatnak gólok.
Másfél éve Rennes játkos volt 18 évesen ---- 20 éves franciául beszél csak , Messi , Camp Nou ....90.000 ember, az álma valóra vált! Pár hónap és az ő nevétől is hangos lesz a stadion!S.Agüero írta:Nem tetszett ma a srác, sokat hibázgatott kis területen, remélem, hogy csak azért, mert még izgult egy kicsit.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én inkább azt figyeltem meg, hogy nem érzi még igazán a játékot. A bemozgásokat, mikor hova kell tenni a labdát, de ez nem is meglepő. Alig egy hete edz a komplett csapattal, össz-vissz egy szűk fél órát játszott eddig, szóval ez teljesen érthető. Az azért látható, hogy két emberen is simán keresztül tud menni, baromi technikás, kell, hogy valaki más is megbontsa a védelmeket, ne csak Messi vagy olykor Ini, mert Suarez így szélen nem elég ehhez. Néha talán jobb lenne egy Deu-Messi-Bembelé trióval felállni. Védekezésben is jobbak lennénk. Így hogy Messi konstans középen van és Dembelé nem Neymar helyén játszik Lajosnak az erényei eltűnnek.recrea írta:Baromira kapkodott. Második félidőben konkrétan egy jó passza volt, a többit eladta könnyű helyzetben is. Sztem nagyon fent is volt, hátrébb és/vagy beljebb kéne jönnie, tolni Messit balra, hagyni helyet Semedonak. Magyon nem izgulok, ahogy 1-2 embert levesz 4-5 méteren, az kuriózum.S.Agüero írta:Nem tetszett ma a srác, sokat hibázgatott kis területen, remélem, hogy csak azért, mert még izgult egy kicsit.
Forca Barca!!!!
- Normandia
- Director del Fútbol
Van még ideje, egyáltalán még a rendszert sem ismeri. 20 éves a gyerek, türelem, majd jönni fog a játék is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Hasznos volt a srác, mert lekötötte a védők figyelmét. Az igaz, hogy a beilleszkedésnek nagyon az elején van, de ha elég szerény lesz, akkor menni fog a dolog.
Baromira kapkodott. Második félidőben konkrétan egy jó passza volt, a többit eladta könnyű helyzetben is. Sztem nagyon fent is volt, hátrébb és/vagy beljebb kéne jönnie, tolni Messit balra, hagyni helyet Semedonak. Magyon nem izgulok, ahogy 1-2 embert levesz 4-5 méteren, az kuriózum.S.Agüero írta:Nem tetszett ma a srác, sokat hibázgatott kis területen, remélem, hogy csak azért, mert még izgult egy kicsit.
Nála célratörőbb fiatal játékos nem hiszem, hogy van ma a labdarúgásban. Nagyon érzi az üres területeket is, nem csak technikailag tökéletes, ésszel játszik, tudja, hol kell lenni, hova kell beindulni. Nagyon kell az nekünk, ami benne megvan és hellyel-közzel Deulofeuban is.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Én nem gondolom hogy ebből a 20 percből barmit is le lehetne vonni. A gólpassz az szep volt de 140 millióba ennyi belefér azért.
Hónapok, honapok múlva amikor mar legalább letolt 20-25 meccset.
Hónapok, honapok múlva amikor mar legalább letolt 20-25 meccset.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Szerintem ő az új Gareth Bale!!!ALEXDP írta:Egészen elképesztő, ahogy rágyorsít...
Hiányzott ez a fajta dinamika a csapatból, és, tempóban ezt Ney sem tudta....

- visca el barca
- Presidente del Barça
utána kezdtünk el fociznirecrea írta:Tegnap csak az első 30 percet tudtam nézni

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Egészen elképesztő, ahogy rágyorsít...
És még Suarezzel is gólt tudott rugatni, ami mostanában nem kis teljesítmény 
Nem aggódok a felállt védelem miatt, Tuchel is labdatartós focit tolt velük, bár ellenük azért nem álltak be tökig. Tegnap csak az első 30 percet tudtam nézni, ott mondjuk ordított, h kell valaki, aki váratlant húz vagy 1-2 embert levesz, mert szép ez a tili-toli, de 30 perc alatt egy lesgólra futotta helyzet nélkül.

Nem aggódok a felállt védelem miatt, Tuchel is labdatartós focit tolt velük, bár ellenük azért nem álltak be tökig. Tegnap csak az első 30 percet tudtam nézni, ott mondjuk ordított, h kell valaki, aki váratlant húz vagy 1-2 embert levesz, mert szép ez a tili-toli, de 30 perc alatt egy lesgólra futotta helyzet nélkül.
Elsőre nem volt ez rossz tegnap,a gólpassz gyártást meg el is kezdte. 20 alatt itt se álljon meg 
Azért Semedo-val az a jobb oldal sebességben sem lesz gyenge.

Azért Semedo-val az a jobb oldal sebességben sem lesz gyenge.
Félelmetes a srác, valahogy még a mozgásán is látszik hogy más mint a többiek 

Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
Gratulálok a kis tacskónak így kell ezt csinálni! Látszott rajta , hogy konkrétan még a helyét sem találja igazán de ettől világklasszis valaki , hogy ilyen helyzetben ennyi idő alatt is képes váratlant és szépet húzni! Viszont egyre jobban érzem azt , hogy ebből 4-2-3-1 lesz!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Az látszott a maiból is, hogy ha lesz előtte terület, akkor halálos lesz, kérdés, hogy majd felállt védelem ellen mire megy, mennyire tudja megbontani.
reméljük menni fog az is.
reméljük menni fog az is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Most látom csak, hogy ide meg senki nem is írt még.
Izgult még kicsit a gyerek, de örülök, hogy egy gólpasszt tudott adni. Amilyen sebességgel indul, az valami félelmetes amúgy, imádom nézni.
Az saját kis dalát hallottátok amúgy?
Én lehalkítva néztem kb, nem tudom hallatszott-e, de bemelegítéskor a szurkolók a francia himnusz ritmusára éltettél. 

Az saját kis dalát hallottátok amúgy?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Neymar Tata alatt érkezett ugye. Sosem felejtem valaki belinkelt egyszer két hőtérképet Tata és LE alatt hol játszott, kézenfogható volt a klülömbség taktikailag. Martino alatt Neymar az oldal vonalra volt szorítva,és magához képest gyenge volt. Egy szó mint száz lehet nem lett volna szüksége ennyi időre ha megfelelő ember ül a padon.Feast4 írta:
Még valami jó francia irányitót is befűthetne.
Amúgy visszakanyarodva nagyon kíváncsi leszek rá.Neymarnak kb. egy év volt mire tökéletesen beillett szerintem neki is lesz annyi.De hátha...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Végigolvastam a főoldali interjút, azt kell mondjam, nagyon szimpatikus a srác hozzáállása.