Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a csokoládé, nem sértés. Volt egy Bud és Terence Hill film abban is csokoládénak hívták a lovacskát.Tromort77 írta:Kovbal88 írta:Csokoládén![]()
![]()
Nem hinném, hogy 2 másodperc lenne köztük...Bob_Marley írta:Plusz az első síkánban mindig benne van a veszély a rajt után, erre nagyon kell figyelni Lewisnak, Ocon tudjuk, hogy szeret benne lenni egy kis balhéban.![]()
Bottasnak nem sikerült jól az időmérő pedig ugyanaz az autó, ez Lewis zsenialitása volt, így odapörkölni mindenkinek.
Spa is mercedeses pályának volt kikiáltva, a végén mégis teljesen pariban voltak a Ferrarik (az időmérőt leszámítva), és nem sokon múlt, hogy Hamilton végül megnyerte, szóval szerintem érdemes óvatosan hozzáállni a többi papíron mercis pályához is. Idén szerintem igazán nagy különbség versenyszituációban nem lesz a két istálló között.Bob_Marley írta:Én nem aggódok, mert a szezon második fele sokkal inkább Mercedesnek illő pályák, talán Szingapúr és esetleg ha szauna van akkor Malajzia, ami nem.
Bob már jelenti is.Tromort77 írta:Kovbal88 írta:Csokoládén![]()
![]()
Na akkor szépen sorjában.Bob_Marley írta:Ebben sokkal több volt, nézd meg Bottast hogy átlépték ketten is. Már az újraindításnál is parádésan lőtt ki, s végig figyelt, hogy ne legyen meg az egy másodperc, ez nem csak erő, zseniális volt Lewis a végén.Stalkyard írta:Keményebb keveréken, hidegebb gumikkal, lendületből jövő Vettelt fej fej mellett simán megfog erőből a mercivel... Így könnyű.
Tény, de ha nincs ekkora erődeficit, nem tudta volna megcsinálni, hiába minden zsenialitás.Bob_Marley írta:Ebben sokkal több volt, nézd meg Bottast hogy átlépték ketten is. Már az újraindításnál is parádésan lőtt ki, s végig figyelt, hogy ne legyen meg az egy másodperc, ez nem csak erő, zseniális volt Lewis a végén.Stalkyard írta:Keményebb keveréken, hidegebb gumikkal, lendületből jövő Vettelt fej fej mellett simán megfog erőből a mercivel... Így könnyű.
Ebben sokkal több volt, nézd meg Bottast hogy átlépték ketten is. Már az újraindításnál is parádésan lőtt ki, s végig figyelt, hogy ne legyen meg az egy másodperc, ez nem csak erő, zseniális volt Lewis a végén.Stalkyard írta:Keményebb keveréken, hidegebb gumikkal, lendületből jövő Vettelt fej fej mellett simán megfog erőből a mercivel... Így könnyű.