Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tök mindegy, Beasley az 1. félidőben nem is játszott.Ordog írta:Igazad van. A 15-ös számú játékost:)) Amúgy érthető hogy miért téveszti őket össze:) mint két tojás:) Egyik fekete bőrű másik meg fehér:DD Meg ha jól tudom Beasley jobb szélső, Convey pedig bal...Rivaldinho írta:nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
a lényeg ugyanaz... léderer nemnormális
Igazad van. A 15-ös számú játékost:)) Amúgy érthető hogy miért téveszti őket össze:) mint két tojás:) Egyik fekete bőrű másik meg fehér:DD Meg ha jól tudom Beasley jobb szélső, Convey pedig bal...Rivaldinho írta:nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
nem dempsey-t hanem Convayt, de egyremegyOrdog írta:Nemnormális ez a Léderer. Dempsey-t egész meccsen Beasley-nek szólítja.
Igen, de szerinte a 2 játékos: 14-essel Bakari Koné, 9-essel Akari Koné. Az elsőt jól is mondta, de a másik srácnál elég nagyot tévedett.Mihu írta:Sztem azt azért mondta mert van egy olyan játékos is h ....most nem tom hogy jól írom-áe le a nevét de vmi olyasmi hogy Bakari Koné.Asszem hogy a PSV Eindhovenben jáccik.cps46 írta:Léderer játékosai:
Aruna Kone=Akari Kone
Ebben tényleg nincs mit szidni rajta.Ez olyan mint hogy ránk is szokták mondani hogy gránátvörös kékek. ha így vesszük mint te akkor az megint hülyeség mert sztem nincs gránátvörös kék bőrű játékosunk.Aztán az MU játékosaira is szokták mondani hogy vörös ördögök.Pedig akárhogy is nézem egyik játékosuk sem vörös de még csak nem is ördög.Szóval ha lehet azért ne kössünk bele mindenbe.Pedig hidd el hogy én is a hajamat tépem néha.De ne legyünk ennyire elfogultak velük szemben.Drigo írta:azért elefántozza le őket mert ez a becenevük és sztem ebbe most nincs semmi olyan amiért szídni lehetne őt ritka esetek egyikenicandro írta:Jó lenne ha Léderer barátunk nem elefántozná le drogbáékat.Sztem nem hasonlítanak elefánthoz![]()
![]()
Sztem azt azért mondta mert van egy olyan játékos is h ....most nem tom hogy jól írom-áe le a nevét de vmi olyasmi hogy Bakari Koné.Asszem hogy a PSV Eindhovenben jáccik.cps46 írta:Léderer játékosai:
Aruna Kone=Akari Kone
azért elefántozza le őket mert ez a becenevük és sztem ebbe most nincs semmi olyan amiért szídni lehetne őt ritka esetek egyikenicandro írta:Jó lenne ha Léderer barátunk nem elefántozná le drogbáékat.Sztem nem hasonlítanak elefánthoz![]()
![]()