Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barça's last offer for Coutinho was rejected by Liverpool yesterday. The player heard it before the game between Brazil and Ecuador. [md]Nero. írta:Komolyan ezért sírt a gyerek? Van valakinek videója rola?
Palesz linkelte be reggel: https://www.youtube.com/watch?v=2I70L_F ... be&t=3m30s" target="_blankNero. írta:Komolyan ezért sírt a gyerek? Van valakinek videója rola?
tette mindezt úgy, hogy a barca "álmai" klubja és tudta h keresünk iniesta pótlékot. sok ész nem szorult bele...Cestus írta:Ennyi. Vicc, hogy félévente hosszabbítani kell, hogy napi 5 millió forint helyett napi 7-et keressenek.recrea írta:Meg is érdemli a hülyegyerek (ha valóban jönni akart), nem kell aláírni januárban a magasabb fizuért, és akkor van esélye nyáron távozni, küzdjön csak a BL helyekért pár évig.
Ennyi. Vicc, hogy félévente hosszabbítani kell, hogy napi 5 millió forint helyett napi 7-et keressenek.recrea írta:Meg is érdemli a hülyegyerek (ha valóban jönni akart), nem kell aláírni januárban a magasabb fizuért, és akkor van esélye nyáron távozni, küzdjön csak a BL helyekért pár évig.
Tehát elmegy még 1 játékos akit jobb középen lehetett játszatni.. ez a dolog egyre jobb. És legalább ingyen vagy kölcsönbe vagy, hogy is van ez. Nemsokára minden kiserül.etooka9 írta:Valóban hozzáadott a napjához egy képet reggel 9kor a reptérről.visca el barca írta:állítólag vidal feltett egy képet az instára, hogy a reptéren van és valenciába tart. én nem láttam ilyet. vmi insta mágus megnézné?
Valóban hozzáadott a napjához egy képet reggel 9kor a reptérről.visca el barca írta:állítólag vidal feltett egy képet az instára, hogy a reptéren van és valenciába tart. én nem láttam ilyet. vmi insta mágus megnézné?
Mondjuk az se sokat segített az egész story-n, hogy az utolsó utáni pillanatokban épp Rioban van... Lehet máshogy alakulnak a dolgok, ha mondjuk a Pool-i kecójában lett volna épp...Varatrix írta:Na akkor jön a töltelék. Alíg várom ki lesz a "mentőöv"...Messias2 írta:Barça throws the towel and will not sign Coutinho. [sport]
Ennyi volt..
Na akkor jön a töltelék. Alíg várom ki lesz a "mentőöv"...Messias2 írta:Barça throws the towel and will not sign Coutinho. [sport]
Ennyi volt..
De miért is kapnánk érte ennyit?? Én úgy tudom hogy nyáron ingyen mehet,de lehet hogy tévedek !! De szerintem ha menni akar, akkor őt nem a kivásárlási áráért fogjuk eladni!Messithebest írta:nem lennék meglepve ha Messi is bemutatna nekünk és elmenne a PSG-be vagy a Citybe jópénzért.. akkor legalább lesz 400 millánk stadiont építeni...![]()
Szerintem sikeres lesz a bizalmatlansági indítvány, október körül Bartoék takarodnak, novemberben aláírja Ő is és Ini is.jangamen írta:nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, magadra ne vedd.Stalkyard írta:Messi is le fog lépni nyáron. Mark my words.
szerintem ő nem lenne rossz, mondjuk egy 4-2-3-1ben, ahol Dembelé van a baloson, ő középen Suarez mögött, Messi meg jobb szélen, de nem fog jönni ő sem, kizárt h 1 nap alatt ezt lerendezzék az Arsenallal, akik szintén nem tudtak igazolni senkit, többek közt ezért nem engedték el Sanchezt sem.S.Agüero írta:Özilre még 5 évvel ezelőtt igent mondtam volna, én elég jó játékosnak tartom, nála fejben vannak gondok, meg ugye a védekezése. Per pillanat már nekem se kéne, úgyhogy akkor már inkább tényleg ne jöjjön senki.
egyre több forrástól jön az info h teljesen esélytelen lett coutinho.Cestus írta:Azt írja Aguilar, hogy a Liverpool nem akar tárgyalni a Barcelonával, a vezetőségünk nem tudja, mit csináljon.![]()
![]()
Jövőre eladják az MUnak 60 ért vagy a Juvenak 40 ért, mert lehet gyenge szezont fut a hangulat miatt.vinszentvega írta:Azt se nagyon értem, hogy a Liverpool mit gondol... Coutinho személyében, lesz most egy kedvetlen játékosuk. Aki valószínűleg kegyvesztett lesz majd.( lehet még a lelátóra is kiteszik?) Senki sem szeret olyan helyen dolgozni, ahol már nem szeretne lenni viszont nem engedik el másik melóhelyre...
Lehet ezzel be is tesznek a karrierjének![]()